Sosyal Medya

15 Haziran Survivor 2021 İletişim Oyununu Kim Kazandı?

15 Haziran Survivor 2021 İletişim Oyununu Kim Kazandı?.... Survivor’da dokunulmazlığı kazanan isim belli oldu. Survivor 2021’de bu akşam dokunulmazlık oyunu ile birlikte sezonun son iletişim oyunu da oynamış oldu. Her yarışmacı, eleme adayı olmamak için dokunulmazlık sembolünü almak için ter döktü. 15 Haziran Salı Survivor 120. bölümde kıyasıya mücadele sonunda Survivor’da bu akşam dokunulmazlığın ve iletişim ödülü sahibi belli oldu. Peki, Survivor’da dokunulmazlığı kim kazandı? İşte Survivor dokunulmazlık oyunu detayları…


 
İLETİŞİM ÖDÜLÜ NEYDİ?
 
Survivor’da bu akşam dokunulmazlığı kazanan isim, yanında iki kişinin faydalanabileceği bir iletişim ödülü kazanacak. Türk Telekom iletişim noktasında bulunan haritada işaretlenmiş sandıkları bulmaya çalışacak. Sandıkta ise olan ödüller şunlar; 40 GB sınırsız bir hat, Tivibu süper paket, Muud Premium üyelik, e-dergi üyelik, Play Store’da geçerli 250 liralık çek, Samsung cep telefonu, tablet ve kulaklık. Ayrıca istedikleri bir iletişim ödülünü de kazanacaklar.

 
SURVİVOR’DA DOKUNULMAZLIK OYUNUNU KİM KAZANDI?
 
Bu akşam dokunulmazlık oyununda yarışmacılar, parkurda ellerinde çubuk üzerinde taşıdıkları topu devirmeden engelleri aşması gerekiyordu. Finalde ise kum torbası ile topları fileye düşürmesi gerekiyordu. Sıralama turunu birinci sırada Poyraz, ikinci sırada Berkay tamamladı. Poyraz ile Berkay, yarı finale direkt kalan isimler oldu.

 
Ön eleme turunda İsmail – Dora, Ayşe – Aleyna karşı karşıya geldi. İlk turu geçenler Ayşe ve İsmail oldu. Yarı finaldeki eşleşme Berkay – İsmail, Poyraz – Ayşe şeklinde oldu. Finale kalanlar ise Poyraz ile Berkay oldu. Finalde iki yarışmacının mücadelesi müthiş bir heyecana, rekabete sahne oldu. Finalde 5-3 galip gelen Poyraz, dokunulmazlık kolyesi ile birlikte son iletişim ödülünü kazanan isim oldu.
 
İLK DOKUNULMAZLIĞI KAZANAN VE İLK ELEME ADAYI

 
Survivor’da ilk dokunulmazlık oyunu 14 Haziran Pazartesi günü ekrana geldi. Dokunulmazlık kolyesini almak, eleme adayı çıkmamak için parkurda müthiş mücadeleler verdi. Günün sonunda dokunulmazlığı kazanan isim İsmail Balaban oldu. Onun da ada konseyinde söylediği eleme adayı Dora oldu.

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al