Sosyal Medya

19 25 Nisan Haftalık Burç Yorumları Hande Kazanova ile Astroloji

19 25 Nisan Haftalık Burç Yorumları Hande Kazanova ile Astroloji.... 19 Nisan haftasına Ay yengeç burcundayken ailemize, evimize, ülkemize ve güvenliğimize odaklanarak giriş yapıyoruz.


 
Bu hafta başında Güneş ve Merkür Boğa burcuna geçiyor. İletişimizde pratik, geleneksel, kararlı ve inatçı olabiliriz. İlgimizi uzun vadeli yatırımlarımıza, sağlam işlere, finansal konulara vereceğiz. Yine de inatçılığa, fikri sabitliğe, değişime açık olamamaya dikkat etmeliyiz.
 
23 Nisan’da Mars düşüşte olduğu Yengeç burcuna geçiyor. Enerjimizi ailemize, yuvamıza, yer değiştirmeyle ilgili alanlara kaydırabiliriz. Ev hayatımızda sorunlar, geçmişe ait konular öne çıkabilir. Mide problemleri, hassaslıklar, mide ameliyatları, gastrit, ülser problemlerine dikkat edelim.
 
 
Cuma ve cumartesi günleri ani, hızlı ve beklenmedik durum ve olaylara açık olacağız. Etrafımızda sıradışı olaylar oluşabilir. Değişik ve orijinal konuşmalar yapabilir, olaylara farklı tepkiler verebiliriz.
 
 
Pazar günü devreye girecek Merkür- Satürn karesiyle olumsuz düşüncelere dikkat edelim. Alacağımız haberler birleri zorlayabilir. Özel ilişkilerimizde anlayışlı ve özenli olmaya çalışalım.

 

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al