Sosyal Medya

2 Mayıs Pazar Menajerimi Ara 36.Bölüm Tek Parça Full İzle

2 Mayıs Pazar Menajerimi Ara 36.Bölüm Tek Parça Full İzle.... Star TV'de pazar günlerinin vazgeçilmez dizisi haline gelen Menajerimi Ara yeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Sevilerek ve beğenilerek izlenen ekranların en farklı dizilerinden olan Menajerimi Ara 36.Bölümü ile yine izleyicisini etkileyecek. Sevilerek izlenen Menajerimi Ara 36.Bölümü ile 2 Mayıs Pazar saat 20:00'den itibaren Star TV'de olacak.


 

 

Serkan’ın evlilik teklifiyle ayakları yerden kesilen Feris, Serkan’ın boşanamadığı gerçeğiyle yüzleşmesinin ardından Amerika’dan 6 aylığına gelen teklifi kabul eder ve yerini Dicle’ye bırakır. Feris’in gidişiyle Dicle için yepyeni bir dönem başlar. Beklenmedik bir hamleyle ajansın başına geçen Ceyda, tüm menajerlere kök söktüreceğinin sinyallerini ilk andan itibaren verir. Yeni hayatının ilk günü beklediğinin tersine aksiliklerle dolu geçen Dicle ile yer alacağı projedeki partnerini istemeyen Barış’ın arasında gerginlik çıkar. Çınar’ın, Arzu’yu deneme çekimine hazırlamak için söylediği sözler hem onun hem de Arzu’nun başını belaya sokarken Kıraç’ın, oyuncusu Devin Özgün Çınar’la çıktığı yemekte yaşadıkları ona büyük bir şok yaşatır. Peride ise yüksek bütçeli reklam kampanyasını kaçırmamak adına yıllar önce çalıştığı çocuk oyuncuyu yıllar sonra yeniden bulmak için yollara düşer.


 

MENAJERİMİ ARA 36.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al