Sosyal Medya

21 Haziran 2021 Haydar Dümen’e Sorulan Yeni Sorular Posta Gazetesi

21 Haziran 2021 Haydar Dümen’e Sorulan Yeni Sorular Posta Gazetesi..... Sevgiyi paylaşmak, birine alışmak zaman alır. Ancak yılları boşa geçirir, içinize kapanır, karşı cinse karşı soğuk durursanız hayatın tadı tuzu kalmaz. Zaman kaybettiyseniz, yıllar yalnız geçmişse harekete geçin. Yuva kurun ve mutluluğu yakalayın.


 
Hamile mi?
19 yaşındayım. Üç yıldır birlikte olduğum bir kız var. Son 1 yıldır ilişkiye giriyoruz. Bu aralar onun midesi bulanıyor. Ama ben hiç içine boşalmadım. Neden böyle oldu? Hamile olabilir mi?
 
CEVAP

 
Değerli okurum, kız arkadaşını bilmem ama benim midem bulanıyor. 16 yaşında sen şamataya başla. 19 yaşında konuyu gebe mi değil mi noktasına getir. Ben de gebe değil diyeyim. Ya gebeyse ya gebeyse? Bu kızlarla bu kadar da sorumsuzca oynamayın.
 
Cesaret edemedim
Erkek arkadaşımla birkaç kez birlikte olduk ama kan gelmedi. Biz ayrıldık. Şimdi başka biri ile beraberim. İlişkiye giriyorum ama yine kan gelmiyor. Erkek arkadaşım kız olmadığımı söyledi. Doktora gitmeye cesaret edemedim. Acaba ben kız mıyım?

 
CEVAP
 
Sevgili okurum, sen iki kişiyle cinsel birleşme yap, “Hala bakire miyim?” diye sor. Bakirelik zarın yırtılması değil. Bir ilişki olmuşsa bakirelik bitmiştir.

 
Çok yalnızım
36 yaşındayım. Tek sorunum cinsel ilişkilerimi ilerletememem. Bu ihtiyacımı çeşitli film ve resimlerle gideriyorum. Benim sahaya çıkma vaktim gelmedi mi?
 
CEVAP

 
Değerli okurum, bu yarışta geç kalmışsın. Sahaya ikinci yarıda çıkmış oyuncu gibisin. Hem antremansızlığın hem de enerji depoların seni sürekli ofsaytta bırakacak. Bunu bil. Ama öyle bir saha seç ki, kaleci çok uslu olsun. Ama sana gol için öyle fırsatlar versin. Olay top değil, kalecide. Değerli okurum, 15 yıl kaybedilmiş. Telafi etmek için mutlaka evlen, baba ol.
 
Sevgilim terk etti
Penisim büyük. Kız arkadaşımla ilişkiye girdik. Bana canının çok acıdığını söyledi ve beni terk etti. Aynı şeyi evlenince eşimle de yaşarım diye korkuyorum. Penisimi küçültmek için ne yapabilirim?

 
CEVAP
 
Değerli okurum, ölçülerini burada vermediğim penisin büyük. Kız kaçmış, kurtulmuş. Hayat boyu cinselliğe karşı soğuk bir kimlik kazanabilirdi. Evlendiğinde öğreneceğin teknikle bu sorunu aşarsın. Asla küçültülmüyor.

 
Kanamadı
19 yaşındayım. Kız arkadaşım 18 yaşında. Dokuz aydır beraberiz. Altı ay önce cinsel olarak birlikte olmaya başladık. Ama ilişkide hiç kanama olmadı. Benden önce kimseyle beraber olmadığını söylüyor. Kanama olmamasının sebebi ne?
 
CEVAP

 
Çocuğum, kızı daha fazla üzmeye hakkın yok. Biraz bilgi, biraz da vicdan gerekli. Yani kız arkadaşın gözünü açtı, seni gördü. Zarı esnekti. Zaten onun kompleksini yaşıyor. Bir de sen üstüne çullanıyorsun. Ufak bir dil ve ayak sürçmesiyle terk edip gideceğe benziyorsun. Sonra da masum kızda suç arıyorsun. Peki sen suçlu değil misin? Tertemiz kız, kıymetini bil. Yineliyorum zarı esnekti, kanamadı.
 

 
Kilo versem uzar mı?
18 yaşındayım. Kilom 88, 1.77 boyundayım. Penisim kısa ve ince. Acaba kilo versem uzayıp kalınlaşır mı?
 
CEVAP

 
Değerli okurum, kilo verirsen her şey normalleşecek, düzelecek. Penisinin boyunu bilmem ama ömrün uzayacak ömrün. Bu yetmez mi?
 
Yakınlaşamıyorum
21 yaşındayım. Kız arkadaşımla 2 senedir birlikteyiz. Onu çok seviyorum. Ona kıyamadığım için yakınlaşamıyorum. Ama yakınlaşamadığım için benden uzaklaşmasından çok korkuyorum. Çünkü o sürekli bir şeyler yaşamak istiyor. Ne yapacağım?

 
CEVAP
 
Değerli okurum, duygularına göre hareket et. Yiğitliğini, delikanlılığını kendi geminin pusulasına göre bir rotada götür. Ama kız arkadaşın seni bırakıp gidecekse, seni sadece bir seks objesi olarak görüyorsa, zaten günün birinde yine bırakıp gidecek. Kendi bilir. Gidenin yolu açık olsun. Çünkü sonunda sen kendinle baş başa kalacaksın.

 
 

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al