Sosyal Medya

24 30 Mayıs Haftalık Burç Yorumları Hande Kazanova ile Astroloji

24 30 Mayıs Haftalık Burç Yorumları Hande Kazanova ile Astroloji.... Yeni gelen haftamıza Ay Akrep burcundayken müşterek para konularına, hesap kitap işlerine, ödemelere, finansımıza odaklanarak giriş yapıyoruz. Çarşamba günü oluşacak Süper Ay, Kanlı Tam ay tutulması Yay burcunda oluşuyor. Ay tutulmaları, kadersel oluşumlarla ilgilidir ve duygusal konulara dikkat çekerek, önemli dersler almamızı, hayatımızda gereken yerlerde değişiklikler yapmamızı sağlar. Bu Güney ay düğümünde oluşan bir tutulma olduğu için geride bırakmak zorunda olduklarımız ve tamamlanma enerjisi önem kazanacak. Kaderin cilvesi dediğimiz olaylarla karşılaşabiliriz.


 

Yay burcu iyimserliğin, hevesin, çoşkunun, inançların burcudur. Derin bilgi ve araştırma onun konusudur. Başka kültürlerle ilgilenme, merak etme, etik davranma, harekete geçme arzusu önemlidir. Bu yüzden yüksek eğitimin, medyanın, hevesin, iyimserliğin, seyahat etme arzusunun bu dönemde önemli olacağını ama yaşayacağımız olaylarla, alacağımız haberlerle CANLI VE İYİMSER hissetmekte zorlanacağımızı gösteriyor. Etik ve ahlaklı olmanın veya olmamanın ne olduğunu yaşayacağımız olaylarla fark edeceğiz. Bu tutulma zamanı abartıdan, fanatik düşüncelerden kaçınalım.

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al