Sosyal Medya

28 Haziran 4 Temmuz Haftalık Burç Yorumları Hande Kazanova ile Astroloji

28 Haziran 4 Temmuz Haftalık Burç Yorumları Hande Kazanova ile Astroloji.... Tamamen Mars etkisinde, hem bir o kadar hareketli, hem de bir o kadar engelleyici bir haftaya merhaba diyoruz! Hafta başında daha rahat etkiler var, işlerimizi kolaylıkla olması gerektiği gibi halledebiliriz.


 
Perşembe günü devreye giren Mars- Satürn karşıtlığıyla engelleri, blokajları aşmak kolay olmayabilir. Sinirli, agresif ve düşünmeden hareket edebiliriz. Aksilikler karşısında demoralize olabiliriz.  Gökyüzünde oluşan t-kare etkisiyle olumsuz hava koşullarına, karmaşalara, depremlere ve saldırılara açık bir dönem olabilir. Ani değişimlere kendimizi açmamız gerekebilir! Bu dönem motivasyonumuzu yüksek tutmaya çalışalım.

 
Şimdi moralleri bozmadan daha fazla ayrıntıyı ve bu etkilerin hayatınıza yansımasını 28 Haziran- 04 Temmuz haftasında Hande Kazanova İle Astroloji youtube kanalımda sizler için anlattım! Yeni haftayı dinlemeden plan yapmayın.
 

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al