Sosyal Medya

3 9 Mayıs Haftalık Burç Yorumları Hande Kazanova ile Astroloji

3 9 Mayıs Haftalık Burç Yorumları Hande Kazanova ile Astroloji... Ünlü astrolog Hande Kazanova haftalık burç yorumları merak ediliyor ve araştırılıyor. Yeni hafta için yorumlarda bulunan Hande Kazanova'nın yeni videosu paylaşıldı.


 
03-09 Mayıs haftasına Ay kova burcundayken sosyal ilişkilerimize, arkadaş çevremize, işimizle ilgili gelişmelere ve toplumsal konulara odaklanarak giriş yapıyoruz.
 
Bu hafta başında otoritelerle, babamızla, eşimizle hayatımıza etki eden kişilerle anlaşmak kolay olmayabilir!

 
Sorumluluklarımızdan kaçabilir, önemli haberlerde zorlanabiliriz!
 
Tutamayacağımız sözler altına girmemeye çalışalım.

 
Sağlığımıza ekstra ilgi ve özen göstermemiz gereken bir dönem! 

 
Salı günü iletişim gezegeni Merkür İkizler burcuna geçiyor! İletişimimiz ve ticari faaliyetlerimiz hızlanırken meraklı, kararsız yönlerimiz artabilir! Çözüme yönelik hareket edebiliriz! Kısa vadeli planlara odaklanmak, öğrenmek, konuşmak için uygun bir dönem! 

 
Türkiye haritasının kapalı alanına geçen Merkür bu tarih ve sonrasında herkesin bu kapanmayı daha ciddiye almasına neden olabilir! Haftasonu Venüs ün yerleşimi 2-3 hafta boyunca gençler, çocuklar, eğitim hayatı ve eğlence yerleriyle ilgili yeni kararları barındırabilir!
 

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al