Sosyal Medya

3 Mayıs Pazartesi Demet ve Alişan ile Sabah Sabah Son Bölüm İzle

3 Mayıs Pazartesi Demet ve Alişan ile Sabah Sabah Son Bölüm İzle.... Demet ve Alişan ile Sabah Sabah Son Bölüm Tek Parça Full İzle... Star TV'nin sabah programı Demet ve Alişan evlerinizde şenlik katmaya devam ediyor. Sabah neşeniz olan Demet Akalın ve Alişan'ın harika sunumu ile eğlenceli hale gelen ve birbirinden önemli konukları ile beğenilerek izlenen Demet ve Alişan ile Sabah Sabah hafta içi her gün saat 09:45'teni itibaren Star TV'de izleyicisi ile buluşuyor.


 

Yapımcılığını Global Medya’nın üstlendiği Demet Akalın ve Alişan’la çok özel bir program. Hem gülmek, hem eğlenmek, hem de bilgilenmek için herkes ekran başına. Müzik, ünlü konuklar, magazin gündemini belirleyen başlıklar sadece bu programda!

Mutfağımızda pratik lezzetler, ekonomik menüler, hayatı kolaylaştıracak püf noktalar bu programda... Sevilen ünlüler, bilinmeyenleri ve özel itiraflarıyla Demet ve Alişan’ın konuğu oluyor.

Demet ve Alişan, uzman konuklarıyla magazin gündemini de belirliyor. Renkli hayatlar, hiçbir yerde duymadığınız dedikodular masaya yatırılıyor!

Demet ve Alişan, hafta içi her gün canlı yayınla Star’da...

 

DEMET VE ALİŞAN İLE SABAH SABAH 3 MAYIS İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ


dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al