Sosyal Medya

7 Haziran Pazartesi Neler Oluyor Hayatta Son Bölüm İzle

7 Haziran Pazartesi Neler Oluyor Hayatta Son Bölüm İzle.... Kanal D'de hafta içi her gün saat 09:00'dan itibaren severek ve merak ederek izleyeceğiniz bir program olan Neler Oluyor Hayatta yeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Türkiye'de son yaşanan gelişmeler ve magazin dünyasında olan olayların konu edindiği Neler Oluyor Hayatta'da gündeme ve insana dair konuşuluyor. Neler Oluyor Hayatta? hafta içi her gün canlı yayınla 09.00'da Kanal D'de izleyicisi ile buluşuyor.


 

Kanal D’nin sevilerek izlenen programı Neler Oluyor Hayatta insana ve hayata dair değerlendirmeler ve haberlerle ekranlara geliyor. Hakan Ural ve Nur Tuğba Algül eğlenceli sunumu ile Kanal D ekranlarında yayınlanan program hafta içi her gün saat 09:00’dan itibaren ekranlara geliyor.

Neler Oluyor Hayatta? 7 Haziran Pazartesi yayınlanan yeni bölümüyle ekrana geliyor ve gündeme ve insana dair her şey masaya yatırılıyor.

Neler Oluyor Hayatta 7 Haziran İzlemek İçin Tıklayınız

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al