Sosyal Medya

7 Mayıs Cuma Esra Erol Son Bölüm Tek Parça Full İzle

7 Mayıs Cuma Esra Erol Son Bölüm Tek Parça Full İzle.... ATV'nin reyting rekorları kıran programı Esra Erol'da hafta içi her gün izleyicisi ile buluşmaya devam ediyor. Birbirinden ilginç olayların perde arkasını aralayan Esra Erol, sırları açığa çıkarıyor, kayıpları buluyor ve gizli kalmış konuları aydınlatıyor. Severek ve merakla izlenen programlardan olan Esra Erol'da yeni bölümü ile 7 Mayıs Cuma saat 16:00'dan itibaren izleyicisi ile buluşuyor.


 

Esra Erol, dün Kurtuluş Bey’i söylediği, eşim zorla tutuluyor demesini hatırlatınca Kurtuluş Bey, eşinin arayıp bir kadın beni zorla tutuyor dediğini hatırlattı ve bir düşmanları olmadığını dile getirdi. Esra Erol, Hülya Hanım’ın bulunduğunu açıkladı ve aynı zamanda stüdyoya getirdiklerini de sözlerine ekledi. Kurtuluş Bey sadece eşini dinlemek istediğini, eşinin yolunu gözlediği için eşini görmenin kendisine zor gelmeyeceğini vurguladı. Hülya Hanım, 1 ay bir ablasının yanında kaldığını, üzerindeki kayıp başvurusunu kaldırdığını, olduğu yerde güvende olduğunu ama 1 buçuk aylık çocuğunu bırakmış olmanın kendisine zor geldiğini dile getirdi.

 

ESRA EROL 7 MAYIS CUMA İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ


 

Evden gitmiş olmasının değmediğini, eğer o güne geri dönebilseydi aynı şeyi yapmayacağını söyleyen Hülya Hanım, geri dönse karakola ya da ailesinin yanına gidebileceğini vurguladı. Kurtuluş Bey, Hülya Hanım kaybolduğunda, kayınvalidesi ve eşinin kardeşinin hep kendisini sorguladıklarını, başına bir şey gelmesinden hep kendisini sorumlu tuttuklarını söyledi.

Kurtuluş Bey eşinin söylediklerine inandığını, eşi ile ayrılmak değil barışmak istediğini belirtince Hülya Hanım da barışmak istediğini sözlerine ekledi. Sibel Hanım, çocuklarını Zehra Hanım’a vermeyeceğini söylerken Orhan Bey, sen iyi bir anne olsaydın çocuklarını bırakıp gitmezdin dedi. Sibel Hanım ise eşinin çocukların üzerine kapı kilitlediğini söyledi. Ben çocuklarımı alacağım diyen Sibel Hanım, eşinin çocukları eve bırakabileceğini, başka bir yere bırakamayacağını, eğer olmuyorsa çocukları yurda ya da annesine verebileceğini, kapıyı kilitlemenin yanlış olduğunu belirtti.

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al