Sosyal Medya

Acemi Anneler(Anneler) 161.Bölüm Tek Parça İzle Son Bölüm 7 Haziran Pazartesi

Acemi Anneler(Anneler) 161.Bölüm Tek Parça İzle Son Bölüm 7 Haziran Pazartesi.... Acemi Anneler Son Bölüm Tek Parça Full İzle... TRT1'in sevilerek izlenen dizisi Acemi Anneler hafta içi her gün ekranlara gelmeye devam ediyor. Meraklandıran yeni bölümleri ilgi ile izlenen dizide neler yaşanacak merak ediliyor. Saatler 17:00'i gösterdiğinde yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına geçen Acemi Anneler 7 Haziran Pazartesi 161.Bölümü ile TRT1'de yayınlanıyor.


 

Sevda ve bebeği kritik bir operasyondan geçer ve operasyon başarıyla sonuçlanır. Orhan Sevda’nın ameliyatını yapan hocayı Cenk’in bulup ikna ettiğini öğrenir. Bu vesile ile Orhan Cenk’le barışır ve Hayat’la Cenk’in evliliğine rıza gösterir. Aysun Beyza ve Murat’ın her şeyi öğrendiğini anlayınca Ecrin’i alıp kaçmaya yeltenir. Ama buna fırsat bulamadan Beyza ile yüzleşmek zorunda kalır. Beyza ve Aysun arasında yaşanan tartışma kötü sonuçlanacaktır. Aysun aleyhine olan bir gelişmede butikteki kamera görüntülerini İhsan’ın açığa çıkarmasıdır. Seda ise boşanma davasını açanın kendisi olduğu ve Sultan’ın suçu olmadığını anlatmak için Osman’la görüşmek ister. Ama Osman’ın kaldığı otelde onu bir kadınla görür. Sultan da otele gelmiştir. Sultan şahit oldukları karşısında yıkılır.

ACEMİ ANNELER 161.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al