Sosyal Medya

Acemi Anneler(Anneler) 162.Bölüm Tek Parça İzle Son Bölüm 8 Haziran Salı

Acemi Anneler(Anneler) 162.Bölüm Tek Parça İzle Son Bölüm 8 Haziran Salı..... Acemi Anneler Son Bölüm Tek Parça Full İzle... TRT1'in sevilerek izlenen dizisi Acemi Anneler hafta içi her gün ekranlara gelmeye devam ediyor. Meraklandıran yeni bölümleri ilgi ile izlenen dizide neler yaşanacak merak ediliyor. Saatler 17:00'i gösterdiğinde yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına geçen Acemi Anneler 8 Haziran Salı 162.Bölümü ile TRT1'de yayınlanıyor.


 

Orhan’ın evliliğe razı olmasından sonra Hayat ve Cenk’in düğün tarihi belirlenmiştir ve kız isteme merasimi yapılacaktır. Ama Aliye Hayat’ı Cenk’e bir şartla verme niyetindedir; Orhan kız istemede hazır bulunacak ve rıza gösterdiğini herkesin önünde açıklayacaktır. Ama yüzüklerin takılması beklenirken Orhan ve Tarık dağ başında kalmışlardır. Cenk ve Hayat’ın sözüne hazırlanan Melahat’ın evlenme hayalleri Hanife ile arasında yaşananlar yüzünden suya düşmüştür. Ama Rıza Melahat’le evlenmek için harakete geçmiştir bile. Melahat ise hastaneden kaçıp Beyza’ya yeni bir oyun oynamanın peşinde olan Aysun’un kirli oyununu bozar. Artık Aysun’un tek çaresi Ecrin’i kaçırmaktır. Sultan kendisine ihanet ettiğini düşündüğü Osman’dan bu sefer ayrılmaya kararlıdır. Kemal ve Nil Sultan’ın kararının altında yatan nedeni öğrenmek isterler. Sultan’ın sırrını bilen tek kişi ise Seda’dır.

ACEMİ ANNELER 162.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al