Sosyal Medya

Acemi Anneler 122.Bölüm Tek Parça İzle Son Bölüm 6 Nisan Salı

Acemi Anneler 122.Bölüm Tek Parça İzle Son Bölüm 6 Nisan Salı.... Acemi Anneler Son Bölüm Tek Parça Full İzle... TRT1'in sevilerek izlenen dizisi Acemi Anneler hafta içi her gün ekranlara gelmeye devam ediyor. Meraklandıran yeni bölümleri ilgi ile izlenen dizide neler yaşanacak merak ediliyor. Saatler 15:55'i gösterdiğinde yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına geçen Acemi Anneler 6 Nisan Salı 122.Bölümü ile TRT1'de yayınlanıyor.


 

Başarılı geçen ameliyatın ardından Beyza bir süre kolunu kullanamayacaktır. Bu yüzden Ecrin’e yetemeyeceğini düşünen Beyza annelik içgüdüsüyle Aysun’a karşı temkinli davranırken Melahat Beyza’nın takıntılarının geri döndüğünden şüphelenir.

Masum rolüne bürünen Aysun’un ise Ecrin’le ilgili yeni planları vardır. Seda ve Hakan da Kainat’ın hastalığını ortaya çıkararak elinden tüm mal varlığını almaya çabalamaktadırlar. Orhan Kainat’ı korumak için Nil ve Kemal’den yardım ister. Cenk’in kendisini terk edeceğini anlayan Jasmin, Hayat’a hesap sormaya gider. Hayat’ı Jasmin cephesinden yeni bir tehlike beklemektedir. Tijen ise yeni geleneksel imajıyla Ömer’in kalbini kazanmanın peşindedir.

 

ACEMİ ANNELER 122.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ


dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al