Sosyal Medya

Acemi Anneler 125.Bölüm Tek Parça İzle Son Bölüm 9 Nisan Cuma

Acemi Anneler 125.Bölüm Tek Parça İzle Son Bölüm 9 Nisan Cuma.... Acemi Anneler Son Bölüm Tek Parça Full İzle... TRT1'in sevilerek izlenen dizisi Acemi Anneler hafta içi her gün ekranlara gelmeye devam ediyor. Meraklandıran yeni bölümleri ilgi ile izlenen dizide neler yaşanacak merak ediliyor. Saatler 15:55'i gösterdiğinde yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına geçen Acemi Anneler 9 Nisan Cuma 125.Bölümü ile TRT1'de yayınlanıyor.


 

Beyza, sosyal hizmetler görevlisinin gelişine hazırlanırken Aysun, yeni planını devreye sokmak için Beyza’ya yardım etme bahanesiyle eve girmeyi başarır. Aysun oynadığı oyunla Ecrin’i geri almayı hedeflerken Beyzalar’da Rıza ve Melahat çatışması patlak verir.

Hayat ise Cenk’i kendinden uzak tutmak için ona bir mektup yazmaya karar verir. Fakat mektup hiç beklenmedik birinin eline geçecektir. Kainat cephesinde de işler iyice karışmaya başlar. Nil ve Orhan Kainat’ı korumanın yollarını ararlarken Kainat çıkıp şirkete gelir. Şirkette olanlardan habersiz olan Ömer ise Tijen yüzünden rahatsızlanmıştır.

Onu iyileştirmeye çabalayan Tijen’in Ömer’i kazanma girişimi, yaptığı bir dikkatsizlik yüzünden hüsranla sonuçlanmak üzeredir.

ACEMİ ANNELER 125.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al