Sosyal Medya

Acemi Anneler Neden Yayınlanmıyor? Acemi Anneler Neden Yok?

Acemi Anneler Neden Yayınlanmıyor? Acemi Anneler Neden Yok?.... Acemi Anneler dizisi yeni bölümünün neden yayınlanmadığı merak ediliyor. TRT1'de hafta içi her gün yayınlanan dizi bu hafta itibari ile yayın akışından çıkartıldı. Daha önce isminde değişiklik yapılan dizinin neden yayınlanmadığı merak ediliyor. Acemi Anneler yeni bölüm neden yok?


 

145.BÖLÜM İLE EKRANLARA GELDİ!

Acemi Anneler son olarak 145.bölümü ile ekranlara gelmişti. Cuma günü yayınlanan bölüm sonrasında fragman verilmedi. 146.bölümü bugün yayınlanması bekleniyordu ancak TRT1'in yayın akışında hafta boyunca yer almayacağı görülüyor.

145.BÖLÜMDE NELER YAŞANDI?

Dürdane oğullarına kızgınlığı ve kimsenin yüzüne bakacak hali kalmadığı düşüncesiyle huzur evine yerleşmeye giderken kaza geçirir. Orhan kazayı görüp müdahale eder. Anneliğini sorgulayan Dürdane, kırdığı kalpler onu affedene kadar huzur evinde kalmaya kararlıdır ve oğullarının eve dön çağrısını reddeder. Doğum tatbikatı yapan Nil ve Kemal sahiden de doğum yapmak üzere olan çaresiz bir kadınla karşılaşınca ona yardım ederek bir hayra vesile olup tatbikatı gerçekleştirmiş olurlar. Seda’nın abisi Sedat’ın ise Seda’ya bir sürprizi vardır. Gülsüm’ün iki çocuğunu alarak kocasından kaçıp Beyzalar’ın evine sığınması aileyi birbirine kenetlemeye aracı olur. Sinir krizi geçiren Kainat’a ise geçmişten bir anıyı hatırlamak ağır gelmiştir.

146.BÖLÜM NE ZAMAN YAYINLANACAK?

Acemi Anneler dizisinin 146.Bölümünün gelecek hafta yayınlanması bekleniyor. Dizinin bu hafta yayınlanmaması için bir kaç sebep olma ihtimali tartışılıyor. Kesin bilgi verilmeyen dizi hakkında final yapmış olabileceği söyleniyor. Diğer ihtimal ise koronavirüs dolayısıyla çekimlere ara verilmiş olması dolayısıyla yayınlanmadığı. Üçüncü sebep ise telif hakları dolayısıyla yayından kaldırılmış olabileceği.

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al