Sosyal Medya

Adana Demirspor Giresunspor Maçı Canlı İzle 17 Nisan Cumartesi

Adana Demirspor Giresunspor Maçı Canlı İzle 17 Nisan Cumartesi... Adana Demirspor - Giresunspor, Spor Toto 1. Lig maçı 17 04 2021 günü Bein Sports Max 1, TRT Spor HD, kanalından yayınlanacak. Maçın başlama saati 19:00.


 
TFF 1. Lig'de normal sezonun tamamlanmasına 4 hafta kaldı. Ligde 31. hafta zirveyi yakından ilgilendiren bir karşılaşmaya sahne olacak. 

 
Yeni Adana Stadyumu'nda oynanacak ve saat 19.00'da başlayacak karşılaşmada Erkan Özdamar düdük çalacak.
 
Haftalardır zirvede yer alan 63 puanlı GZT Giresunspor, son haftalarda çıkışa geçerek ikinci sıraya kadar yükselen Adana Demirspor'a konuk olacak.

 
58 puan ve averajla ikinci sırada yer alan Adana Demirspor karşılaşmayı kazanması durumunda, rakibi ile puan farkı ikiye inecek.
 
Mücadele, konuk ekip GZT Giresunspor üstünlüğü ile tamamlanırsa Karadeniz ekibi Süper Lig yolunda önemli bir avantaj elde edecek.

 
3 maçlık mağlubiyet serisine Samsunspor deplasmanında aldığı galibiyetle son veren ve 4 maçta 10 puan toplayan GZT Giresunspor yeniden çıkışı geçti. 8 hafta kaybetmeyen ev sahibi Adana Demirspor ise bu maçların 6'sından galibiyetle ayrıldı.
 
Ligin iki güçlü ekibinin kozlarını paylaşacağı heyecanlı mücadele TRT SPOR'dan naklen takip edilebilecek.

 

MAÇI CANLI İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al