Sosyal Medya

Arda ile Omuz Omuza Son Bölüm 95.Bölüm İzle 6 Haziran Pazar

Arda ile Omuz Omuza Son Bölüm 95.Bölüm İzle 6 Haziran Pazar..... Kanal D'nin sevilerek izlenen programı Arda ile Omuz Omuza her hafta birbirinden önemli konukları ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Arda Şef'in özel tariflerinin lezzetli ürünlere dönüştüğü programda bir yandan hoş sohbet yapılıyor bir yandan da lezzetli tarifler hazırlanıyor. Arda ile Omuz Omuza'nın 6 Haziran Pazar programına konuk olarak Eser Yenenler katılıyor.


 
Arda ile Omuz Omuza’nın bu haftaki konuğu oyuncu Eser Yenenler.
 
Türkiye’nin sevilen şeflerinden Arda Türkmen’in, her hafta pazar günü mutfağında ünlü bir konuğu ağırladığı program Arda ile Omuz Omuza yeni bölümü ile ekrana geliyor.

 
Arda Türkmen, bu hafta komedi oyuncusu ve sunucu Eser Yenenler'i konuk ediyor. Eser Yenenler, Arda Türkmen’in yaptıklarını görmeden, sadece sesini duyarak, tarifi dinleyerek "Lamine Patatesli Hawaii Burger" yapmaya çalışacak.
 
Ünlü isimlerin, Arda Türkmen’in yardımıyla mutfak performanslarını sergilediği program Arda ile Omuz Omuza sezon finali ile Pazar günü saat 12.00’da Kanal D’de!

 
 

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al