Sosyal Medya

Arka Sokaklar Son Bölüm 594.Bölüm Tek Parça Full İzle 18 Haziran Cuma

Arka Sokaklar Son Bölüm 594.Bölüm Tek Parça Full İzle 18 Haziran Cuma..... Arka Sokaklar Sezon Finali 594.Bölüm Tek Parça Full İzle... Reyting rekorlarının bir numarası Arka Sokaklar cuma akşamları heyecanlı bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta 593.Bölümü ile izleyicisinin karşısına geçene Arka Sokaklar'da bu hafta yayınlanacak 594.Bölüm'de neler olacak? 594.Bölüm 18 Haziran Cuma saat 20:00'den itibaren ekranlara gelecek. Ayrıca Arka Sokaklar bu bölümü ile sezon finali yapacak ve birkaç ay yeni bölümü yayınlanmayacak.


 
Uyuşturucu Baronu Ferhat, ekibin ailelerini hedef alıyor!
 
Ekibimiz, Ferhat'ın peşini bırakmayınca hedef haline geliyor. Savcı Faruk ile başlayan acı olaylar Gazinin Yeri'nde devam ediyor. Ferhat'ın adamları mekanı basıp yakarak Tunç ile Mazlum'u ölüme terk ediyorlar. Mesut ve ekip yanan mekanın önünde çaresizce bekliyorlar. Bu sırada Aycan, Engin ve Başak'ın yeni doğan çocuğunu kaçırmayı başarıyor; fakat, Ferhat'ın eline düşmekten kendini alamıyor.

 
Arka Sokaklar yeni bölümüyle cuma günü saat 20.00'da Kanal D'de!
 

 

ARKA SOKAKLAR 594.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al