Sosyal Medya

Arka Sokaklar Yeni Bölüm 593.Bölüm Fragmanı İzle 11 Haziran Cuma

Arka Sokaklar Yeni Bölüm 593.Bölüm Fragmanı İzle 11 Haziran Cuma.... Reyting rekorlarının bir numarası Arka Sokaklar cuma akşamları heyecanlı bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Geçtiğimiz hafta 592.Bölümü ile izleyicisinin karşısına geçen Arka Sokaklar'da gelecek hafta yayınlanacak 593.Bölüm'de neler olacak? 593.Bölüm 11 Haziran Cuma saat 20:00'den itibaren ekranlara gelecek.


 

Savcı Faruk, ekibi rahatsız etmeye devam ediyor

Savcı Faruk, Giray'ın öldürülme dosyasında Zeliş'i sorguluyor. Başak'ın ısrarlarına rağmen Zeliş ifade vermeyi kabul ediyor. Faruk, Rıza Babanın da olduğu bir anda Hüsnü ve diğerlerini bu olay yüzünden suçluyor. Hüsnü tüm suçu kabul ediyor. Bu sırada düzenlenen bir operasyon, Savcı Faruk'un talimatıyla iptal edilmeye çalışılınca ekip kendi inisiyatifini kullanmak zorunda kalıyor. Başka bir operasyonda ise Cemal, deşifre oluyor. Aycan'ı yakalamak için gittiği mezarlıkta kendisine komplo kuran kız tarafından ifşa ediliyor. Ekip minibüsünde bu durum tedirginlikle karşılanıyor. Ekip, eli kolu bağlı Cemal'in kurtulmasını bekliyor.
 
Arka Sokaklar yeni bölümüyle cuma günü saat 20.00'da Kanal D'de!

 

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al