Sosyal Medya

Astral Seyahat Ne Demek? Astral Ne Anlama Geliyor?

Astral Seyahat Ne Demek? Astral Ne Anlama Geliyor?.... Astral Seyahat ile yolculuk gibi terimlerin anlamları merak ediliyor. Astral nedir? Astral seyahat nasıl gerçekleşir?


 
Astral seyahat bazı maddelerin kullanılması ile birlikte yapılmaktadır. Astral seyahat bedenin ruhtan ayrılması olarak da bilinmektedir. Astral seyahatin zararlı olup olmadığı da araştırılmaktadır. Astral seyahat yapmak için ön bilgi çok önemlidir.
 

Astral Ne Demek?


 
Astral demek kelime kökeni itibari ile ruh demektir.
 

Astral Seyahat Nedir?


 
Astral seyahat ruhun canlı iken bedeninden ayrılarak başka bir yere gitmesine denilmektedir. Astral seyahat hem uyanık hem de uyku halinde ortaya çıkabilir. Bilinçli ya da bilinçsiz şekilde yolculuk etmesine olanak tanıyan bir seyahat şeklidir. Astral seyahat parapsikolojik kavram olarak lanse edilmektedir. Tarihi ise oldukça eski çağlara dayanmaktadır.
 
Astral seyahati daha iyi anlamak için lucid dream kavramının tam anlamı ile öğrenilmesi son derecede önelidir. Rüyayı kontrol etme sanatı olarak da bilinen lucid dream astral seyahatin ilk evresi olarak bilinir.


 

Astral Seyahat Nasıl Yapılır?

 
Astral seyahat yapmak için öncelikle bu seyahat ile ilgili bilgi edinmeniz gerekmektedir. En kolay nasıl astral seyahat yapılır şeklinde sorular sıklıkla soruluyor. Astral seyahat yapacağınız yatağın rahat olması gerekmektedir. Konforlu bir yatağa uzanarak dış dünya ile tamamen iletişiminizi kesmeniz gerekmektedir. Bu noktadan itibaren tavan kısmına ruhunuzu tamamen arındırarak dikkatli bir şekilde bakmanız gerekmektedir. Ortamın rahat olması da önemlidir. Beynin alfa pozisyonunda yer alması gerekir. Bu şekilde astral seyahat yapabilirsiniz.

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al