Sosyal Medya

ATV Beni Bırakma 625.Bölüm Son Bölüm İzle 11 Haziran Cuma

ATV Beni Bırakma 625.Bölüm Son Bölüm İzle 11 Haziran Cuma..... Beni Bırakma 625.Bölüm Tek Parça Full İzle... ATV'nin hafta içi her gün yayınlanan dizisi Beni Bırakma yeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. 625.Bölümü ile 11 Haziran Cuma saat 14:00'ten itibaren izleyicisi ile buluşacak olan Beni Bırakma'da neler olacak?


 

 

Bora Gönül'e Zorla İmza Attırmaya Çalışıyor!

Bora Gönül'e geleceğimiz için çok önemli diyerek bazı belgeler imzalattı. Kısa süre sonra buradan gideceğiz diyen Bora Gönül'ü oyuna getiriyor. Gönül ise kaçma planları yaparken neye imza attığını bilmiyor.

Gönül'ü Kutarma Planı!

Yusuf'un bütün gerçekleri öğrenmesinin ardından Gönül'ü kurtarma planı yapar. Gönül'ü Bora'nın elinden kurtarmaya yola çıkan Yusuf'un haberini ise Arzu Hanım verir. Gönül'ün ablası ise İkbal Hanım diyerek aradığı kişi Arzu çıkar.

Bora Gitmelerine İzin Verecek mi?

Yusuf Gönül'ü kurtarmaya gelirken Arzu Hanım da Gönül'ün kaçması için elinden geleni yapıyor. Kapıda hasret giderirken geciken Yusuf ve Gönül Bora engeline takılıyor. Bora Yusuf ile Gönül'ün gitmesini nasıl engelleyecek! Gönül'ün attığı imzalar başına bela olacak mı?

BENİ BIRAKMA 625.BÖLÜM İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ


dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al