Sosyal Medya

ATV İftara Ne Pişirsem'deki Şef Kim?

ATV İftara Ne Pişirsem'deki Şef Kim?... ATV'nin ramazan boyunca yayınlanacak programı İftara Ne Pişirsem yeni bölümleri ve lezzetli tarifleri ile ekranlara geliyor. Her gün birbirinden güzel ürünlerin ortaya çıkarıldığı program hakkında birçok kişi araştırma yapıyor. Programı sunan kim? Programdaki şef kim?


 

Ramazan ayında iftar sofraları için ne pişirsem derdi son buluyor! Şef Uğur Volkan Uysal’ın lezzetli yemek tarifleri, Funda Karayel’in keyifli sunumuyla atv’de ekrana geliyor.

Sunuculuğunu Funda Karayel'in yaptığı "İftara Ne Pişirsem?"de Türkiye'nin başarılı aşçılarından Uğur Volkan Uysal'ın birbirinden farklı tarifleri izleyici ile buluşacak. Şefin hazırlayacağı leziz tariflerle ve mutfaktaki pratik bilgilerle ne pişirsem telaşı sona erecek. 13 Nisan Salı günü başlayacak olan "İftara Ne Pişirsem?" hafta içi her gün saat 13.55'te atv'de yayınlanacak. "İftara Ne Pişirsem?" hafta içi her gün 13.55'te atv'de!

 

ŞEF UĞUR VOLKAN UYSAL KİMDİR?

1978 Antalya doğumlu olan Uğur Volkan Uysal, 1996 senesinde Antalya Turizm Otelcilik Meslek Lisesi Mutfak Bölümünden, 2013 senesinde Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler Bölümünden mezun oldu. İlk meslek tecrübesine 1994-1995 yılları arasında Antalya Sheraton Otel’de stajyer olarak başlayan Uğur Volkan Uysal, sonrasında beş yıldızlı bir çok otelde çalıştı. 23 yaşında Sous Chef, çok genç sayilabilecek bir yaşta, 25 yaşında ise Executive Chef oldu.

 
2007 yılının başında Antalya’dan Unilever’e transfer oldu ve 2012 yılının ortasına kadar 100 çeşit ürün geliştirerek sektörde bulunan dünyaca ünlü bir çok restoranın danışmanlığını yaptı. 2012 yılında Unilever’den, Dominos Pizza’ya İnovasyon Direktörü olarak geçti. Adanalım, Konyalım, Mangal Pizza gibi ‘hero’ olmuş bir çok ürünü tasarlayarak tüketicinin beğenisine sundu. 2013 yılında Kanal D’de televizyon serüvenine başlayan Uğur Volkan Uysal, 2014 yılından itibaren Turkmax Gurme Kanalı’ndaki ‘Yemek İşi’ isimli programıyla, 450’yi aşkın bölümdür seyircileri prens ve prenseslere ‘Yakışıklı Yemekler’ yapmakta, izleyenlerin mutfak aşkını ortaya çıkarmak icin ilham kaynağı olmaktadır. Dünyaca ünlü bir çok Michelin restoranında yaptığı tadım ve çalışmalarına dair tecrübelerini de televizyon programında seyircileriyle paylaşmaktadır.
 
Ev dışı sektördeki iki markası, ‘Unifood Profesyonel’ ve ‘Chef X’ ile 4 yıldır faaliyet gösteren bir şirketin sahibidir. Uğur Volkan Uysal son 10 yılda birçok uluslararası zincir restoran, otel ve fast food markasının ve bir Alman markası Miele’nin danışmanlığını ve workshoplarını yapmıştır. 2016 yılının başından itibaren Yakışıklı Yemekler Okulu’nda, çok sayıda izleyicisi ve hayranına yemek yapmanın büyülü yanını göstermekte olan
  Uğur Volkan Uysal şimdilerde çalışmalarını, son derece revaçta olan Youtube Kanalı “Yakışıklı Yemekler”e yönlendirmiştir.
 
Bir ‘kahverengi ayakkabı’ vesilesi ile mutfakla tanışan, “Hava atmak için yemek yapılmaz ama yemek yapmak havalı bir iştir.” mottosu ile hareket eden Uğur Volkan Uysal, 25 yıldır aşk ve tutkuyla ‘Yakışıklı Yemekler’ yapmaktadır.

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al