Sosyal Medya

Baht Oyunu Ada Tözün(Akcan) Kimdir?

Baht Oyunu Ada Tözün(Akcan) Kimdir?.... Kanal D'nin yeni dizisi Baht Oyunlarında başrol karakter Ada Tözün(Akcan) merak edilenlerden oldu. Karakter nasıl biri? Kim canlandırıyor?


 
ADA TÖZÜN (AKCAN) - (CEMRE BAYSEL)
 
Ada, ailesindeki kadınlardan öğrendiği ilk aşkı tarafından terk edilirse sonsuza kadar mutsuz olacağı inancına sıkı sıkıya bağlı bir genç kızdır. Bu inancı yüzünden Rüzgar’la ebedi mutluluğa erişmek için didinir ve Rüzgar uğruna adeta saçını süpürge eder. Babasını henüz bir kaç aylıkken, annesini ise 12 yaşlarındayken kaybetmiş, iki teyzesi ve eniştesiyle büyümüştür. Herkesle çok kolay iletişim kurar. Girişken ve eğlenceli yanı sayesinde insanlara kendini kolayca sevdirir. Güçlü bir yazma arzusu olan Ada, yazdıklarıyla başarıya ulaşmak için vazgeçmeden çabalamaktadır.
 
 

CEMRE BAYSEL KİMDİR?

22 yaşında olan ve 5 Şubat 1999 tarihinde İzmir'de dünyaya gelen Cemre Baysel, üniversite eğitimi için Ege Üniversitesi Resim Öğretmenliği Bölümü'nü seçmiştir. Cemre Baysel 1.66 boyunda ve 53 kilodur. İlk oyunculuk deneyimini 2014 yılında Yeşil Deniz dizisi ile gerçekleştiren Baysel, daha sonra İsimsizler dizisinde rol almıştır. Son olarak TRT 1 ekranlarında yayınlanan Elimi Bırakma dizisinde ise Melis karakterine hayat vermiştir. Son dönemlerin yıldızı parlayan oyuncularından biri olan Cemre Baysel, yeni dizisi Baht Oyunu ile başrollerden biri olan Ada'yı canlandıracak. Romantik komedi türündeki dizide Aytaç Şaşmaz ile birlikte rol alacak. Genç oyuncunun sevgilisinin olup olmadığı ise bilinmemekte.


dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al