Sosyal Medya

Bahtiyar Akçay Kimdir? Müge Anlı ile Tatlı Sert

Bahtiyar Akçay Kimdir? Müge Anlı ile Tatlı Sert..... Müge Anlı'da kayıplar aranmaya devam ediyor. Hemen hemen her gün yeni kayıp haberlerini duyuran Müge Anlı'nın bugün gündeme aldığı isim ise Bahtiyar Akçay oldu.


 

50 yaşındaki Bahtiyar Akçay 28 Mayıs'tan beri kayıp. Giresun'da yaşayan Bahtiyar A. İstanbul'a araba almak için gitmiş. Ancak 28 Mayıs'tan sonra kendisinden haber alınamayan Bahtiyar'ın son olarak 26 Mayıs'ta otelden çıkış işlemi yaptırdığı belirtildi.

Nadir adında bir arkadaşından 25 bin TL'lik alacağı olduğu belirtilen B.A'nın 7 bin lira civarında da hesabından para çektiği biliniyor.

Nadir Bey ise Müge Anlı'nın ekibine "B.A ile kaybolduğu 28 Mayıs günü saat 17:00 gibi birlikte yemek yediklerini sonrasında ise gittiğini ve bir daha görmediğini" alattı.

B.A'nın arkadaşı Nadir Bey canlı yayına katılarak Bahtiyar ile geçirdiği son günü anlattı. Aracını Bahtiyar'a verdiğini ve o araç ile Bahtiyar'ın başka bir yere araç bakmaya gittiğini belirtti. Yanında durduğu sırada 2-3 kez telefon görüşmesi yaptığını ancak kendisinin yanında konuşmadığını belirtti.

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al