Sosyal Medya

Balçiçek'le Sohbete Geldik Bu Haftaki Konukları Kimler? 16 Mayıs Pazar

Balçiçek'le Sohbete Geldik Bu Haftaki Konukları Kimler? 16 Mayıs Pazar.... Kanal D'de pazar günleri izleyicisi ile buluşan Balçiçek'le Sohbete Geldik programı sevilerek ve beğenilerek izlenmeye devam ediyor. Her hafta birbirinden önemli konuları ve değerli konukları ile izleyicisinin karşısına geçen Balçiçek'le Sohbete Geldik'te bu hafta kimler konuk olacak?


 
 
Bu haftaki konuklar Gökhan Tepe ve Şebnem Sungur.

 
Deneyimli gazeteci ve televizyoncu Balçiçek İlter, her hafta konuklarını masasında misafir ediyor, evinizi renklendirmeye devam ediyor.
 
Ünlü sanatçılar, alanında uzman konuklar, en son trendler, güzelliğe dair ipuçları, moda, sağlık, spor, kısaca hayata dair her şey bu programda konuşuluyor.

 
Balçiçek’le Sohbete Geldik’in bu bölümüne Gökhan Tepe ve ünlü söz yazarı Şebnem Sungur konuk oluyor.
 
Çiçeği burnunda baba Gökhan Tepe'nin 17 aylık bebeği ile günleri nasıl geçiyor?
  Ünlü söz yazarı Şebnem Sungur neden kafelere gidip diğer masalarda oturanları dinliyor? Şebnem Sungur ve Gökhan Tepe'nin birlikte şarkı yaparken yaşadıkları komik anlar neler? Ve sağlık bölümünde plastik cerrahide uygulanan son trendler neler?
 
Balçiçek İlter’in sunumuyla “Balçiçek’le Sohbete Geldik” Pazar günü saat 13:00’de Kanal D’de...

 

GÖKHAN TEPE KİMDİR?

 
Gökhan Tepe, 8 Şubat1978'de, Hüsmen Tepe ve Sema Tepe'nin ilk çocukları olarak İstanbul'da doğdu. . Babası Hüsmen Bey organizatör ve annesi Sema Hn. ise mimarlık yapmaktadır. Kayhan isimli bir erkek kardeşi var. İlkokulu, Yeşilyurt Hamdullah Suphi Tanrıöver İlköğretim Okulu'nda okudu. İlkokuldan sonra müziğe olan yeteneğinin görülmesi üzerine 1988 yılında İstanbul Teknik Üniversitesi Türk Müzikisi Devlet Konservatuvarı'na girdi. Yüksek lisans eğitimini Haliç Üniversitesi Türk Müziği Bölümü'nde tamamladı.
1996 yılında prodüktörlüğünü İskender Ulus'un yaptığı "Çöz Beni" adlı albümünü çıkardı. Bu albümde yer alan "Dönmem", "Aşk Belası", "Zor Gelir" ve "Çöl Çiçeği" adlı parçalarına klip çekti. Ardından 1999 yılında ikinci albümü "Can Gözüm" piyasaya çıktı. Selim Çaldıran ve Cenk Eroğlu'nun yaptığı albümde, albüme ismini veren "Cangözüm" adlı parça ile çıkış yaptı.

 
2000 yılına gelindiğinde "Belki Hüzün Belki De Aşk" adlı albümü müzikseverlerle buluştu. Yine bu albümde yer alan "Annem" ve "Tanrım Affeder mi" kısa sürede listelerde üst sıralara tırmandı. Bu albümde aynı zamanda söz ve müziği sanatçıya ait birçok parça bulunuyordu. 2000 senesinde Fatma Girik'le "Benim İcin Ağlama" adlı dizide başrolleri paylaştı.
 
Müziğe 4 yıl ara verdikten sonra 2006 yılının Temmuz ayında "Yürü Yüreğim" adlı albümü müzik marketlerdeki yerini aldı. Sanatçının müzik yaşamından önemli bir yere sahip olan bu albümde, albüme adını veren "Yürü Yüreğim"in yanı sıra "İnsanoğlu" ve "Gel Aşkım" adlı parçalara klip çekildi. Gökhan Tepe, kendi albümünde yer alan parçalarının yanında başka sanatçılar için beste çalışmaları da yaptı.

 
Gökhan Tepe'nin müzik çalışmaları hızla devam ederken bir yandan da Show TV'de yayınlanan "Maçolar" adlı dizide Burhan Öçal ve Özlem Tekin ile ilk kez kamera karşısına geçti. Televizyondaki bu başarısı üzerine ardından Kanal D'nin beğeni ile takip edilen dizisi "Elveda Derken"de Ece Uslu ve Burcu Kara gibi isimlerle başrolünü paylaştığı dizide yer aldı.
 
2008 yılında yayınlanan Elveda Derken adlı dizide başrolde yer aldı. Dizinin Ortadoğu ve Arap ülkelerinde yayınlanmasının ardından sanatçı Mısır, Beyrut, Cezayir ve Katar'da konserler verdi.

 

ŞEBNEM SUNGUR KİMDİR?

Şebnem Sungur, 19 Temmuz 1981 tarihinde dünyaya geldi. Eskişehirli olan Sungur, Anadolu Üniversitesi İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesi İktisat Bölümü mezunudur.

 
19 Temmuz günü hayata gözlerini açan Şebnem Sungur, aslan burcudur.

 
Beyazıt Öztürk ile birlikte çalışmaya başlayan Şebnem Sungur, Öztürk ile birlikte Eskişehir’den İstanbul’a geldi. Radyo d de radyo programlarına devam eden Şebnem Sungur, bir yandan da Eko TV de vj, TRT 1 de daha önce Ayça Tekindor’un sunduğu dördüncü duvar adlı çocuk programı, Kanal D de yayınlanan Dlüx adlı magazin programı, hbb de sabah kuşak programı, TRT 1 de geceleri canlı olarak yayınlanan Gece Başlarken isimli canlı eğlence programı, Habertürk de fuar özel ve tatil özel gibi birçok programın sunuculuğunu yaptı.
 
Şebnem Sungur, Alem fm de yaptığı radyo programların on yıl vermiş, 2014 yılında ayrılmıştır. Tüm çalışmalarının yanı sıra profesyonel dublaj sanatçılığı, tango ve latin dansları eğitmenliği, 2 senelik bir tiyatro kariyeri ve şarkı sözü yazarlığı da yapmıştır. Sungur, hala daha birçok reklam ve televizyon programlarında aktiftir. En son ünlü şovmen Beyazıt Öztürk ve Meral Okay’ın sunduğu Nası Yani isimli televizyon programının seslendirmenliğini yaptı.

 
Birçok özelliği ile kariyerinde önemli adımlar atan Şebnem Sungur, özellikle Gökhan Tepe gibi birçok ünlü sanatçıya da bestelerinden vermiştir. Sungur, tüm özelliklerinin yanı sıra besteci kimliği ile de dikkat çeken bir isim.

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al