Sosyal Medya

Balçiçek'le Sohbete Geldik Bu Haftaki Konukları Kimler? 23 Mayıs Pazar

Balçiçek'le Sohbete Geldik Bu Haftaki Konukları Kimler? 23 Mayıs Pazar.... Kanal D'de pazar günleri izleyicisi ile buluşan Balçiçek'le Sohbete Geldik programı sevilerek ve beğenilerek izlenmeye devam ediyor. Her hafta birbirinden önemli konuları ve değerli konukları ile izleyicisinin karşısına geçen Balçiçek'le Sohbete Geldik'te bu hafta kimler konuk olacak?


 

Bu haftaki konuklar astroloji uzmanı Zeynep Turan, yazar Metin Hara ve şarkıcı Aslı Hünel.

Zeynep Turan, 4 Eylül 1980 yılında İstanbul'da dünyaya gelmiştir. Astrolojiyle lise yıllarında tanışmış ve bu alanda çeşitli eğitimler alarak astrolojiyi hayatına dahil etmiştir.
 
2004 yılında İstanbul Üniversitesi Psikoloji bölümünden mezun olmuştur. Zeynep Turan 2008 yılından itibaren profesyonel anlamda yaşam, ilişkiler ve kariyer üzerine danışmanlık hizmeti vermeye başlamıştır.

 
Zeynep Turan, matematiğin hayatın her alanını kapsadığını düşünmekte ve astrolojinin yorumdan ibaret olmadığını savunmaktadır. Astro koçluk, ilişki haritaları ve astroloji hizmetleri ile çalışma hayatına devam etmektedir.

 

2009 yılında da markalaştırdığı Twitburc ile çalışma hayatını kurumsal bir kimliğe dönüştüren Zeynep Turan, yazı yazmanın püf noktalarıyla uğraşmaktadır.

 
 

 
Metin Hara; 14 Haziran 1982 tarihinde, İstanbul'da dünyaya gelmiştir. İlköğrenimini 50. Yıl Cumhuriyet İlköğretim Okulunda tamamladıktan sonra, orta ve lise öğrenimi için Üsküdar Amerikan Kolejine gitmiştir. Üsküdar Amerikan Koleji'ni bitirdikten sonra Çapa Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon bölümünde eğitim hayatını tamamladı. Üniversite hayatı boyunca geçimini sağlamak için reklam oyunculuğuna başlamış, birçok ulusal ve global markanın Türkiye ve yurtdışındaki tanıtım mecralarında yer almıştır.
 
Kendisini geliştirdikten sonra son 5 senedir enerji ile tedavi çalışmaları yapmaya başladı.

 
2000 yılından itibaren insanların yaşamlarını dönüştürebilmesi için ağır hastalıkları olan insanlara seminerler ve bireysel seanslar yapmaya başlamıştır. 2007 yılında ''Dinle Neyden'' adlı filmin başrol oyuncularından biri olarak 2008'de Uluslararası Ankara Film Festivalinde en iyi genç yetenek ödülüne layık görülmüştür.
 
2008 yılında "Trusthuman- İnsanagüven" projesini hayata geçiren Metin "Başka Bir Dünya Mümkün" felsefesiyle bireysel seanslar ve toplu seminerlerle insanların hayatına dokunmaya devam etmiştir.

 
2014 yılında ''Aşkın İstilası'' 3'lemesinin 1. kitabı olan "Yol" kitabı, sadece ilk 3 ayda 100.000'in üzerinde satmış, yaklaşık 8 ay boyunca bestseller listelerinde kalmıştır. Her dokunduğu hayat için ağaç diken, yunus evlat edinen, hapishanelere, yetimhanelere, huzurevlerine yaptığı ziyaret ve yardımlarla dikkat çekmiştir. Birçok çevre ve sosyal sorumluluk derneğine üye olan Metin, Kansersiz Yaşam Derneği yönetim kurulu üyesidir.
 
METİN HARA'NIN KİTAPLARI
 
 
Aşkın İstilası-Yol
Aşkın İstilası-Dem
Aşkın İstilası-Yol

 
 
Türk sanat müziği sanatçısı Aslı Hünel, 4 Haziran 1977 tarihinde dünyaya geldi. Annesi Arap, babası Selanik göçmenidir. Aslı Hünel müzik yaşantısına Üsküdar Musiki Cemiyeti'nde başladı. 14 yaşlarına geldiğinde şan dersi almaya başladı.

 
Türkiye'nin çeşitli noktalarında sahne alarak müzikseverlerle buluşan Aslı Hünel, 'Bambaşka' isimli albümünde yer alan çalışmaları da kliplendirmeye devam ediyor.
 
Oyuncu Saruhan Hünel ile şarkıcı Aslı Hünel'in babaları Mehmet Fevzi Hünel corona virüse yakalanmış, ünlü kardeşler, sosyal medya hesaplarında yaptıkları paylaşımlarla takipçilerinden yardım istemişti. Mehmet Fevzi Hünel, 10 Ekim 2020 tarihinde hayatını kaybetti.

 
ASLI HÜNEL'İN EŞİ SAVAŞ YURTSEVER HAKKINDA
 
Savaş Yurtsever KOLUMAN otomobil firmasında Otomobil Satış Müdürü olarak çalışıyor. 1975 doğumlu Yurtsever aynı zamanda iş insanı olarak biliniyor.

 

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al