Sosyal Medya

Balçiçek'le Sohbete Geldik Bu Haftaki Konukları Kimler? 9 Mayıs Pazar

Balçiçek'le Sohbete Geldik Bu Haftaki Konukları Kimler? 9 Mayıs Pazar....Kanal D'de pazar günleri izleyicisi ile buluşan Balçiçek'le Sohbete Geldik programı sevilerek ve beğenilerek izlenmeye devam ediyor. Her hafta birbirinden önemli konuları ve değerli konukları ile izleyicisinin karşısına geçen Balçiçek'le Sohbete Geldik'te bu hafta kimler konuk olacak?


 
Balçiçek'le Sohbete Geldik 27. Bölüm Fragmanı yayında! Bu haftaki konuklar Durul Bazan, Aydilge ve Fatma Toptaş.
 
Deneyimli gazeteci ve televizyoncu Balçiçek İlter, her hafta konuklarını masasında misafir ediyor, evinizi renklendirmeye devam ediyor.

 
Ünlü sanatçılar, alanında uzman konuklar, en son trendler, güzelliğe dair ipuçları, moda, sağlık, spor, kısaca hayata dair her şey bu programda konuşuluyor.
 
Balçiçek’le Sohbete Geldik’in bu bölümüne ünlü oyuncu ve tiyatrocu Durul Bazan, sempatik şarkıcı Aydilge ve güzel oyuncu Fatma Toptaş konuk oluyor.

 
Durul Bazan’ı gençliğinde anne ve babası neden evden kovdu? Sempatik şarkıcı Aydilge’nin çocukken kurduğu hangi hayal, nasıl gerçek oldu? Güzel oyuncu Fatma Toptaş özel hayatı ile ilgili neler söyledi? Osmanlı Saray Mutfağı’nda bayram sofralarında hangi yemekler yer alırdı?
 
Nanofat saç ekimi nedir, nasıl uygulanır?

 
Balçiçek İlter’in sunumuyla “Balçiçek’le Sohbete Geldik” Pazar günü saat 13:00’de Kanal D’de...
 

 

Durul Bazan Kimdir?

 

 
Durul Bazan, (d. 20 Eylül 1972, İstanbul) Türk tiyatro ve sinema oyuncusudur.
 
Durul Bazan 2000 yılında Çarli İş Başında isimli dizide Tarkan rolüyle televizyona adım atmıştır. 2001 yılında Aşkım Aşkım isimli dizide Necati karakterini canlandırarak ünlenmiştir. 2002 yılında Papatya ile Karabiber isimli sinema filminde Ömer karakterini canlandırmıştır.

 
2002 yılında Martılar Açken isimli dizide konuk oyuncu olarak yer aldı. 2002 yılı içerisinde Lahmacun ve Pizza isimli tv dizisinde Şemistan karakterini canlandırmıştır. Yine 2002 yılında Yıldızların Altında isimli dizide Hayati karakterini canlandırmıştır.
 
2003 yılında Hayat Bilgisi isimli dizide Ramadan karakteri ile diziye katılmıştır. 2003 yılında Yuvam Yıkılmasın isimli dizide Alpaslan rolünü oynamıştır. 2004 yılında Canım Benim adlı dizide Ali karakterini canlandırmıştır.

 
2005 yılında Türk yapımı Tombala filminde Şakir karakterini canlandırmıştır. Bu film kariyerindeki ikinci sinema filmi olma özelliğini taşımaktadır. 2005 yılı içerisinde Sensiz Olmuyor dizisinde Mino rolünde oynamıştır. 2006 yılında, Türk yapımı Maskeli Beşler: Irak filminde Davi, Emret Komutanım: Şah Mat filminde Yusuf rolüyle izleyici ile buluşan oyuncu, 2007 yılında Son Ders: Aşk ve Üniversite filminde Cem rolünü oynamıştır. 2009 yılında Türkler Çıldırmış Olmalı filminde Korsan Ercüment karakterini canlandırmıştır. Bunun dışında birkaç sinema filminde daha rol alan oyuncu 2011 yılında TRT 1 kanalında yayınlanan Avrupa Avrupa isimli dizide Tekin karakterini canlandırmıştır. 2014 yazında Fox TV'de başlayan Kocamın Ailesi'dizisinde Cüneyt (Cücü) karakterini canlandırdı.
 

Aydilge Kimdir?

Türk şarkıcı-şarkı sözü yazarı, romancı ve radyo programcısı Aydilge, 25 Haziran 1979 tarihinde Kütahya'da dünyaya gelmiştir. Tam adı Aydilge Sarp'tır. Annesi şair, babası doktordur. İki yaşında iken babasının tayini ile Ankara'ya taşınan Aydilge, sekiz yaşında TRT Ankara Radyosu Çocuk Korosu sınavlarını kazanarak 15 yaşına kadar, Türkiye’nin ilk Türk Sanat Müziği çocuk korosunda radyo sanatçısı olarak görev almıştır.

 
Burslu okuduğu Başkent Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı Bölümü'nden 2006 yılında birincilikle mezun olmuş, ardından İstanbul Üniversitesi İletişim Fakültesi’nde Radyo- TV-Sinema alanında yüksek lisansını tamamlayarak “İletişim Uzmanı” unvanını aldı.
 
28 Mart 2006’da Küçük Şarkı Evreni isimli ilk albümünü, ikinci albümü “Sobe”‘yi de 27 Ekim 2009’da piyasaya çıkarmıştır. Aydilge, ilk albümüyle aynı zamanda Yüxexes Dergisi tarafından “Yılın En İyi Çıkış Yapan Kadın Şarkıcısı” seçildi.

 
Müzisyenliğinin yanı sıra yazar olarak da önemli işlere imza atan Aydilge'nin 1998'de ilk öykü kitabı “Kalemimin Ucundaki Düşler”, Ekim 2002'de ilk romanı “Bulimia Sokağı”, 2004 mayısında “Altın Aşk Vuruşu” isimli kitapları yayımlanmıştır.
 
15 Mart 2013 tarihinde yeni albümü Yalnızlıkla Yaptım’ı piyasaya sundu. Bu albümde yer alan “Yine Ben Aşık Oldum”, pek çok radyo istasyonunda ve TV’de ilk onda yer alıp zirveyi zorlarken, sanatçının hemen ardından yayınlanan “Aşk Paylaşılmaz” adlı parçası ise Powertürk FM’de bir numaraya yükselip zirveye yerleşti.

 
2010-2016 yıllları arasında bir radyoda Artı Beş Eksi Beş adlı programı hazırlayıp sunan Aydilge, 2018 yılında Keman sanatçısı ve müzisyen, Utku Barış Andaç ile evlenmiştir.
 

Fatma Toptaş Kimdir?

Fatma Toptaş (d. 25 Kasım 1982, Mersin), Türk sinema ve dizi oyuncusudur.

Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde tiyatro bölümünde eğitim aldı. 2007'de Kanal D'nin Bıçak Sırtı ve Show TV'nin Doktorlar adlı televizyon dizilerinde konuk oyuncu olarak yer aldı. 2008'de Recep İvedik sinema filminde Şahan Gökbakar'ın çocukluk aşkı Sibel rolünde oynamıştır. Aynı yılda Avanak Kuzenler adlı komedi filminde yer aldı. TRT'de yayınlanan Başrolde Aşk adlı dizide ve 2011'de ATV'de yayına giren Hayat Devam Ediyor dizisinde de oynamıştır. Daha sonra ATV'nin yeni dizisi Cesur Hemşire adlı dizide Serpil karakterini canlandırdı. FOX TV'de yayınlanan Kiraz Mevsimi adlı dizide Sibel karakterini, No.:309 adlı dizide ise Nilüfer karakterini canlandırmıştır. 2020 yılında FOX TV ekranlarında yayımlanmaya başlayan Bay Yanlış adlı dizide Cansu Akman karakterine hayat vermektedir.


dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al