Sosyal Medya

Baş Tacım 5.Bölüm Fragmanı İzle 25 Haziran Cuma Kanal 7 Dizileri

Baş Tacım 5.Bölüm Fragmanı İzle 25 Haziran Cuma Kanal 7 Dizileri.... Kanal 7'nin yeni yabancı dizisi Baş Tacım 4.Bölümü ile ekranlara geldi. 21 Haziran Pazartesi günü Kanal 7'de yayın hayatına başlayan Baş Tacım sevilerek izleniyor. Yarın 5.bölümü yayınlanacak olan dizide neler yaşanacak merak ediliyor.


 
MANCU ARCHANA’YA İFTİRA ATIYOR
 
Baş Tacım’da Archana nihayet Satiş’le evlenme kararı alır. Fakat onun mutlu olmasını istemeyen Mancu ondan intikam almak için ailesiyle birlikte harekete geçer. Mancu’nun sinsi planı işe yarayacak mı?

 
Archana kendisiyle evlenmek isteyen Satiş’in teklifini kabul eder. Satiş’in Archana’ya olan saygısını gören Solu çok mutlu olur. Kızının evleneceğini tüm çevresine duyuran Solu nişan hazırlıklarına başlar. Mancu ise görümcesi Archana’nın mutluluğunu istemez. Archana’nın ailesini rezil ettiğini düşünen Mancu ondan intikam almak için kendi annesiyle birlikte bir plan yapar. Archana’yı nişanlısı Satiş’e karşı küçük düşürmek isteyen Mancu, kardeşinin de yardımını alarak ona bir tuzak kurar. Mancu’nun hain planı işe yarayacak mı?
 
Büyük yanlış anlaşılmalarla başlayan bir aşk öyküsü Baş Tacım ile hafta içi her akşam 19:00’da Kanal 7 ekranlarındaki yerini alıyor.

 
 

 

Baş Tacım 5.Bölüm Fragmanı Birazdan Sayfamızda Olacaktır.

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al