Sosyal Medya

Başakşehir Fenerbahçe Maçı Muhtemel 11'leri

Başakşehir Fenerbahçe Maçı Muhtemel 11'leri.... Süper Lig'de Fenerbahçe Başakşehir'e konuk olacak. Liderlik yarışındaki Fenerbahçe Beşiktaş'ın puan kaybı yaşadığı haftada kazanarak farkı kapatma hesapları yapıyor. Ev sahibi Başakşehir ise küme hattından kurtulmak için kazanma peşinde. Haftanın en önemli maçlarından olan Başakşehir Fenerbahçe karşılaşmasının muhtemel 11'leri maçın saati ve hangi kanalda olduğu merak ediliyor.


 

MAÇ ÖNCESİ:

 
Süper Lig'de zor günler geçirem Başakşehir bu haftaya kadar oynadığı 32 maçtan sadece 8 galibiyet çıkarabildi. 9 beraberlik ve 15 mağlubiyet alan Başakşehir 33 puan alarak 18. sırada kaldı. Küme hattının en üstünde kalan Başakşehir son 5 maçında da 2 galibiyet 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik ile oynarken 35 gol atıp 51 gol yiyerek -16 averaj elde etti.

 
Konuk takım Fenerbahçe ise 33 maçta 20 galibiyet alırken 6 beraberlik 7 mağlubiyet ile oynadı. Rakip kalelere 59 gol atan Fenerbahçe 33 golü de kalesinde gördü. 26 averaj ile 66  puanı bulunan Fenerbahçe son 5 maçında 2 galibiyet 2 beraberlik ve 1 mağlubiyet aldı. Şampiyonluk yarışında Galatasaray ile farkı açmak isteyen Fenerbahçe kazanması durumunda Beşiktaş ile arasındaki puan farkını 2'ye indirecek.

 

Başakşehir - Fenerbahçe maçı ne zaman, hangi kanalda, saat kaçta?

 
18 Nisan Pazar günü Başakşehir Fatih Terim Stadyumu’nda oynanacak karşılaşmayı Cüneyt Çakır yönetecek. Saat 19.00’da başlayacak ve beIN Sports 1'den naklen yayınlanacak 90 dakikanın canlı skor takibi haberimizde olacak.

 

Başakşehir - Fenerbahçe muhtemel 11'ler:

 
Başakşehir: Volkan, Uğur, Ponck, Duarte, Cemali, Youssouf, Tolga, Deniz, Visca, Giuliano, Demba Ba

 
Fenerbahçe: Altay, Nazım, Serdar, Szalai, Caner, Ozan, Sosa, Pelkas, Mert Hakan, İrfan Can, Samatta

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al