Sosyal Medya

Belçika Rusya EURO 2020 Maçı Canlı İzle 12 Haziran Cumartesi

Belçika Rusya EURO 2020 Maçı Canlı İzle 12 Haziran Cumartesi.... EURO 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası B Grubu'nda Belçika ile Rusya karşı karşıya geliyor. EURO 2020'de B Grubu'nda Belçika ile Rusya, Rusya'nın St. Petersburg kentindeki Krestovskiy Stadı'nda karşılaşıyor. Mücadelenin başlama saati 22.00.


 
Saint Petersburg Stadı'ndaki maçta, İspanyol hakem Antonio Mateu Lahoz düdük çalacak. Saat 22.00'de başlayacak olan mücadele TRT1, TRT 4K, trtizle.com ve trtspor.com.tr/euro2020'den naklen yayınlanacak.
 
FIFA dünya sıralamasında zirvede bulunan Belçika, grubun favorisi olarak gösteriliyor. Lukaku ve arkadaşları, teknik direktör Roberto Martinez önderliğinde Euro 2020'de ilk zaferini almayı hedefliyor.

 
Turnuvadaki tek kupasını Sovyetler Birliği döneminde alan Rusya, yıllar sonra yeniden zafere ulaşmak istiyor. Elemelerdeki 10 maçın 8'ini kazanan mavi-beyazlılar, Belçika ile karşılaştığı iki mücadeleden de mağlubiyetle ayrılmıştı.
 
İLK 11'LER

 
Belçika: Courtois, Alderweireld, Boyata, Verthongen, Castagne, Dendocker, Tielemans, Thorgan Hazard, Mertens, Carrasco, Lukaku
 
Rusya: Shunin, Mario Fernandes, Semenov, Dzhikiya, Zhirkov, Barinov, Ozdoev, Zobnin, Kuzyaev, Golovin, Dzyuba

 
 

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al