Sosyal Medya

Belhanda Sonrası Galatasaray'da Çöküş!

Belhanda Sonrası Galatasaray'da Çöküş!.... Belhanda’nın yokluğunda pasla oynama oranı %76’dan yüzde 74’e inen Aslan’ın maç başına ileri pas değeri 177’den 168’e geriledi. Ceza sahasına pasla giriş %6 azalırken, ceza alanında başarılı pas oranı %4 düştü.


 
Galatasaray'da puan kayıpları devam ederken takım, 10 numarası Belhanda'yı kaybettikten sonra bir türlü kendine gelemedi. Sabah'ın haberine göre; Fatih Terim'in ekibi, mart ayından bu tarafa ligin en kötü performanslarından birini ortaya koyarken, Belhanda'sız G.Saray'ın hücum aksiyonları tepetaklak oldu. 

 
Pas oyununda büyük düşüş!
 
En büyük düşüş pas oyununda yaşandı. Matchstudy verilerine göre; sarı-kırmızılıların pasla oynama oranı %76'dan %74'e düşerken, ileri pas değeri ise 90 dakika başına 177'den 168'e geriledi. G.Saray'da ceza alanına pasla giriş oranı %38'den %32'ye inerken, ceza alanında pasların başarı oranı ise %52'den %48'e düştü.
 

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al