Sosyal Medya

BTT Coin 11 Nisan Pazar Yorumu

BTT Coin 11 Nisan Pazar Yorumu.... Kripto borsasında son günlerin en çok takip edilen coinlerinden olan BitTorrent (BTT)'nin gidişatı merak konusu oluyor. Geçtiğimiz günlerde yaşanan büyük düşüşte parasını kaybeden birçok kişi BTT'nin yükselip yükselmeyeceği araştırılıyor. BTT artar mı? BitTorrent (BTT) yükselir mi? BitTorrent (BTT) coin ne zaman yükselecek?


 

BitTorrent fiyat kaba bir uyandırma çağrısı zarar gördü. BTT fiyatı, tüm zamanların en yüksek seviyesi olan 0,0135 $ 'a ulaştıktan sonra son birkaç günde % 35'ten fazla düştü. Piyasa değeri 5,7 milyar dolara düştü. Ayrıca, kripto para birimi sıralamasında ilk 20'den şu anki 25'e taşındı.

Ne oldu: BitTorrent, dünyanın en büyük torrent şirketidir. Firmanın ürünleri, dosya indirmek için dünya çapında yaygın olarak kullanılmaktadır. Tron'dan Justin Sun tarafından 2018'de satın alındı. Geçtiğimiz birkaç ay içinde BTT fiyatı durdurulamaz bir rallideydi. Geçen yılın Kasım ayındaki en düşük seviyesinden % 3.200'den fazla yükseldi.Bu eğilim çoğunlukla BitTorrent platformunun artan kullanımından kaynaklanıyor. 200 milyondan fazla BitTorrent cüzdanı ve 100 milyondan fazla aylık aktif kullanıcı var. Ayrıca, çoğunlukla büyük altcoinlerin son zamanlardaki artışından kaynaklanıyor.

Nitekim, son zamanlarda, Theta ve Filecoin gibi bazı kripto paralar, dünyanın en büyük blok zinciri projeleri haline gelmek için belirsizlikten çıktı.BitTorrent fiyat tahminiGünlük grafik, BTT fiyatının son birkaç ayda önemli ölçüde yükseldiğini gösteriyor. Bu, RSI ve MACD gibi en iyi osilatörler aşırı alım seviyesine taşınırken, fiyatın kısa ve uzun vadeli hareketli ortalamaların üzerinde yükseldiğini gördü.Ancak, son üç gün üst üste düşen fiyatla birlikte ivme düştü. Bu, BitTorrent fiyatı için tehlikeli olabilir çünkü daha fazla alıcıyı coinlerini satmaya itebilir. Bu olursa, 20 Mart'taki en düşük seviye olan 0,0038 dolara düşebilir.Ancak, diğer alıcıların düşüşleri satın almak için geri geldiğini görebiliyorduk. Fiyat tüm zamanların en yüksek seviyesinin üzerine çıkarsa yükseliş eğilimi teyit edilecektir.

BİTTORENT TOKEN NEDİR?

 
Bram Cohen tarafından 2001 yılında eşler arası bir şirket olan BitTorrent, büyük dosyaları İnternet üzerinden aktarmak için bir P2P protokolüdür.

 
Dosya türleri arasında video oyunları, TV şovları, filmler, programlar, belgeler ve çok daha fazlası aktarılabilir.
 
Proje istemcisine μTorrent veya Torrent Classic adı verilir. μTorrent, dünya çapında 100 milyondan fazla kullanıcı tarafından kullanılmaktadır.

 

BTT COİN HAKKINDA BİLGİLER

 
BTT’nin ilk büyük uygulaması, BitTorrent’teki dosya paylaşım sürecini kullanıcılar için daha verimli hale getirmek..

 
BitTorrent’te bir dosya paylaşmak, her biri belirli bir dosyanın küçük parçalarını birbirinden indiren birkaç farklı peers yani eşler içerir. Dosyanın tam kopyası olan kullanıcılar ise seeds yani tohum olarak adlandırılır.
 
Orijinal geliştirici Bram Cohen'in internet kullanıcılarının direkt olarak kendi aralarında içerik dağıtmasının faydalarını görmesiyle pahalı ve verimsiz dağıtım ağlarının ortadan kaldırılması hedeflendi.

 
2000'lerin başlarında BitTorrent ilk başvurulacak P2P dosya paylaşım platformu haline geldi ve ardından 2018'de TRON devreye girdi.
 
TRON'un altında BitTorrent, kendi kullanıcı tabanına ek olarak merkeziyetsiz çözümler sunarak kullanıcılar açısından cazibesini artırdı ve kripto para alanındaki kullanıcılara da ulaştı.

 
Eklenen özelliklerin arasında, işlemlerin bir parçası olarak BTT tokeninin kullanıldığı BitTorrent Speed seçeneği var.
 
BitTorrent, platformunun, VPN özellikleri ve reklamsız aramanın dahil olduğu birkaç "Premium" sürümü sunarak ücretli hizmetler alanına da girdi.

 

Yasal Uyarı

 

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.


 

Kaynak: Haberler

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al