Sosyal Medya

Burak Elmas'ın listesinde dikkat çeken isim; Rezan Epözdemir

Galatasaray Kulübü'nde başkan adaylarından Burak Elmas, 19 Haziran'da yapılacak olan genel kurul ve başkanlık seçimi için yeni listesini Divan Kurulu'na sundu. Camianın güçlü isimlerini kadrosuna katan Elmas'ın listesinde Av. Dr. Rezan Epözdemir'in de yer alması dikkat çekti.


 

Birçok alanda dava takibi yapan ve önemli şirketlere hukuk danışmanlığı yapan Av. Dr. Rezan Epözdemir; iş, sanat ve spor dünyasından birçok önemli ismin vekilliğini de yürütmekte. Spor camiasında da yakından tanınan Epözdemir'in listede yer alması ve göreve soyunması sarı-kırmızılı camiada yankı buldu. Epözdemir, Demirören Haber Ajansı (DHA) muhabirinin sorularını yanıtlayarak şu ifadeleri kullandı:

"Sayın Burak Elmas'ın Galatasaray'ın yarınları, umutları ve geleceği için projeleri ve çalışma arkadaşları ile birlikte en doğru aday olduğu kanaatindeyim. Kendisi bana daha önce de benzer şekilde yönetim kurulunda görev almam için teklifte bulunmuştu. O günkü koşullarda şartlar olgunlaşmadığından, mesleki ve akademik çalışmalarım nedeniyle affımı istemiştim. Geldiğimiz noktada, Galatasaray'ın içerisinde bulunduğu koşullarda, sorumluluk almamız gerektiğinden bahisle Sayın Elmas'ın yönetime ilişkin önerisini kabul ettim. Şayet Galatasaraylılar bize teveccüh gösterirse, bir hukukçu olarak ben de bütün mesleki ve akademik birikimimle sarı-kırmızılı kulübün başarısı için var gücümle çalışacağım."

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al