Sosyal Medya

Can Yılmaz kimdir? Can Yılmaz Kaç Yaşında? Nereli?

Can Yılmaz kimdir? Can Yılmaz Kaç Yaşında? Nereli?... Son günlerde siyasilerin gündeminde olan isimlerden olan Can Yılmaz merak edilen kişilerden oldu. Can Yılmaz kimdir? Kaç yaşında? Nereli?


 
CAN YILMAZ KİMDİR?
 
Can Yılmaz, 8 Aralık 1968 yılında İstanbul’da dünyaya gelmiştir. Cem Yılmaz’ın ağabeyidir. Tolga Çevik'in Komedi Dükkanının tüm konsepti ve metinlerini yazan kişidir.

 
Dizi yazarlığı, skeç, tiyatro oyunları gibi bir çok projede yazarlık yapmaktadır. Günümüzde Kafa Dergisi'ne yazmaktadır. Hokkabaz, Pek Yakında, Her Şey Çok Güzel Olacak, GORA, AROG ve Yahşi Batı filmlerinin senaryolarını Cem Yılmaz ile birlikte yazmışlardır. Can Yılmaz’ın basılmış 5 adet kitabı bulunmaktadır.
 
Can Yılmaz şimdilerde, yapımcı, senarist ve oyuncu ünlü komedyen Cem Yılmaz’ın Karakomik Filmler adlı sinema filminde Aytaç karakterine hayat vermektedir. Can Yılmaz, 1.75 metre boyunda, 82 kilo ve Yay burcudur.

 
Can Yılmaz’ın rol aldığı diziler ve filmler:
 
2019 – Karakomik Filmler (Aytaç) (Sinema Filmi)
2017 – Arif V 216 (Eryetiş) (Sinema Filmi)
2015 – Ali Baba Ve Yedi Cüceler (Kolonyacı İsmail) (Sinema Filmi)
2014 – Pek Yakında (Sabri) (Sinema Filmi)
2009 – Yahşi Batı (Peder) (Sinema Filmi)
2008 – A.R.O.G (Okul Müdürü) (Sinema Filmi)
2006 – Hokkabaz (Doktor) (Sinema Filmi)
1996 – Eşkıya (Hakan) (Sinema Filmi)

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al