Sosyal Medya

Çekya Danimarka Maçı Canlı İzle 03.07.2021 EURO 2020

Çekya Danimarka Maçı Canlı İzle 03.07.2021 EURO 2020.... Avrupa Futbol Şampiyonası (EUR0 2020) çeyrek final mücadelesinde bugün Çekya ile Danimarka kozlarını paylaşacak. Mücadele TRT1, TRT 4K ve trtizle.com'dan canlı yayınlanacak.


 
2020 Avrupa Futbol Şampiyonası çeyrek finalinde Çekya ile Danimarka karşı karşıya gelecek. Bakü Olimpiyat Stadyumu'nda oynanacak ve saat 19.00'da başlayacak kritik maçı, Hollandalı Björn Kuipers yönetecek. Mücadele TRT1, TRT 4K ve trtizle.com'dan canlı yayınlanacak.
 
Çekya, adını son 4 takım arasına yazdırmayı hedefliyor. Önceki şampiyonalarda Danimarka ile oynadığı son 2 müsabakayı gol yemeden kazanan Jaroslav Silhavy'nin ekibi, rakibine karşı yakaladığı bu üstünlüğü korumaya çalışacak.

 
D Grubu'nu 4 puan ile üçüncü sırada tamamlayan Çekya, son 16 turunda sürprize imza atarak Hollanda'yı turnuvanın dışına itmişti. Şampiyona tarihinde ilklere imza atan Danimarka ise Çekya karşısında da sahadan galip ayrılarak otoriteleri şaşırtmaya devam etmek istiyor.
 
Kasper Hjulmand'in ekibi, B Grubu'ndaki ilk iki maçını kaybetmesine rağmen yükseldiği son 16 turunda Galler'i 4-0'la geçmişti.

 
 

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al