Sosyal Medya

Cristiano Ronaldo Juventus'tan ayrılıyor mu?

Cristiano Ronaldo Juventus'tan ayrılıyor mu?.... İtalyan devi Juventus'ta Cristiano Ronaldo krizi yaşanıyor. Büyük bir bonservis ücreti ile Çizme ekibine transfer olan Portekizli dünya yıldızının yeni adresi belli oldu.


 
İspanyol devi Real Madrid ile yaşamadığı şampiyonluk kalmayan Portekizli dünya yıldızı Cristiano Ronaldo yeni bir meydan okuma kararı ile İtalyan'ın efsane kulübü Juventus'a transfer olmuştu. 36 yaşındaki dünya yıldızı için Çizme ekibi 110 milyon euro bonservis bedeli ödemişti.
 
Geldiği ilk sene İtalyan ekibi Juventus'ta şampiyonluk yaşayan 36 yaşındaki Portekizli yıldız, Şampiyonlar Ligi'nde Real Madrid ile gösterdiği performansı takım olarak gösteremedi. İtalyan devi Juventus'un Ajax'a elenmesi o yılın en büyük sürprizlerinden biri oldu.

 
TAŞLAR YERİNDEN OYNADI 
Geçtiğimiz sezon da İtalyan Ligi Serie A'da işler istenildiği gibi gitmedi. 9 yıl üst üste şampiyon olan Juventus, bu sezon kupayı ezeli rakibi İnter'e kaptırtı. Şampiyonlar Lig'nde mutlu sona ulaşılamayan İtalyan devinde taşlar yerinden oynadı.

 
PIRLO HEMEN GÖNDERİLDİ 
İtalya Seria'da gelen başarısızlıklar yüzünden ilk olarak takımın başında teknik direktörlük görevi yapan Pirlo ile yollar ayrıldı. Çizme ekibi tekrardan eski teknik direktörleri Massimiliano Allegri ile yeni sezon için anlaşma sağladı.

 
 
TESİSLERE GELİP, ÇALIŞMALARA BAŞLADI
 
Bu gelişmeler devam ederken EURO 2020'de Portekiz ile forma giyen Cristiano Ronaldo, turnuva sonrasında takımla çalışmalara başladı. Ancak 36 yaşındaki Portekizli dünya yıldızı Ronaldo'nun takımdan ayrılma kararı aldığı öğrenildi.
 
36 yaşındaki Portekizli dünya yıldızı Ronaldo, siyah-beyazlıların yeni sezon hazırlıklarına katılsa da niyeti son 6 aydır olduğu gibi aynı: Torino ekibi ile bağlarını hızlı bir şekilde koparmak.

 
YENİDEN REAL MADRİD 
AS gazetesinin haberine göre, Juventus'ta antrenmanlara çıkan Ronaldo'nun Juventus'tan ayrılmak ve bir an önce yeniden Real Madrid forması giymek istediği iddia edildi. Ronaldo'nun son 6 aydır eski takımı İspanyol devi Real Madrid'e gitme planı var.

 
HEDEF MBAPPE 
Real Madrid Başkanı Perez'i ise planlarında PSG forması giyen Fransız dünya yıldızı Mbappe var. Başkan Perez'in de Mbappe'yi çok istediği ve onun için bir bütçe yaratmak için çabaladığı biliniyor.

 
JUVENTUS GELECEK TEKLİFLERE AÇIK 
PSG ve Manchester United'ın ciddi şekilde ilgilendiği Ronaldo için Juventus yöneticisi Pavel Nedved, takımda kalacağını belirtmişti. Buna rağmen Cristiano Ronaldo'nun maaş yükünden kurtulmak isteyen Juventus yönetiminin gelecek tekliflere açık olduğu Avrupa basınından konuşulanlar arasında.

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al