Sosyal Medya

Deadpool 3'ün çekimlerine yakın zamanda başlanacak!

Deadpool 3'ün çekimlerine yakın zamanda başlanacak!.... Deadpool karakterine can veren Kanalı Yıldız Ryan Reynolds, Deadpool 3'ün çekimlerinin yakın bir zaman içerisinde başlayacağını duyurarak filmin hayranlarını heyecanlandırdı.


 
Deadpool serisi, son zamanlarda çekilen süper kahraman filmleri arasında en dikkat çekenlerden biri. Hem güçlü hem de sempatik bir süper kahraman olan Deadpool, üçüncü filmiyle yakın bir zamanda hayranlarının karşısına çıkmaya hazırlanıyor. Bize bu haberi veren ise, filmin başrol oyuncusu Ryan Reynolds’ın ta kendisi.
 
Reynolds tarafından yapılan açıklamaya göre, çekimlerin gelecek sene başlama ihtimali %70 denilerek filmin hayranlarını umutlandırdı. İlk defa 2016 yılında gösterime giren Deadpool, gişede yaklaşık 800 milyon dolarlık bir hasılat yakalayarak önemli bir başarıya imza attı. 2018 yılında gösterime giren ikinci filminde de ilkinin hasılat başarısını sürdüren film, bu sayede üçlemeyi garantilemiş oldu.

 
Hatta sinema sektöründe konuşulan söylentilere göre, Deadpool 3’ün ardından, kahramanımızın başka süper kahramanlarla birlikte beyaz perdede sevdikleriyle buluşması ihtimal dahilinde. Ancak bunların hepsi tabi biraz zaman meselesi. Şu an için öncelik verilen tek konu serinin üçüncü filminin bir an önce beyaz perdeye taşınması.
 
Konu süper kahraman filmleri olunca, insanların bir hayli sabırsızlanması da oldukça normal. Nitekim, böylesi güzel bilim kurgu filmlerinde her zaman bir hayal kırıklığı yaşamak mümkün olabiliyor. Hatta, başarılı olmak ile başarısız olmak arasında ince bir çizgi olduğunu söyleyebiliriz. Daha önce Batman, Superman, Spiderman gibi süper kahraman filmlerinde sıklıkla gördüğümüz üzere, ne zaman büyük bir beklenti olsa, hayal kırıklığının da beraberinde gelmesi kuvvetle muhtemel.

 
Bakalım Deadpool 3’de bu kötü şansı sınayacak mı? Eğer böyle bir durum olmaz ve serinin üçüncü bölümü de ilk iki filmdeki başarısını sürdürürse, süper kahraman dünyasında Deadpool en azından gişe hasılatı bakımından bambaşka bir yere konumlanacaktır.

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al