Sosyal Medya

DEGO Coin 16 Nisan Cuma Yorumu DEGO Coin Hedefleri

DEGO Coin 16 Nisan Cuma Yorumu DEGO Coin Hedefleri.... Kripto piyasasının yakından takip edilen coinlerinden olan DEGO Coin için grafik yorumları ve hedefleri merak ediliyor. DEGO Coin alım noktası nedir? Hedefleri neler?


 

DEGO bir NFT ve DeFi projesidir. Bu boğa sezonunda NFT projeleri iyi performans gösterdiler. DEGO uzun süredir devam eden düşüş trendini hacimli bir mumla kırdı. DEGO şu anda destek noktasını test ediyor.

Hedefler: 18.78, 19.94, 21.2, 23.6, 26.8, 28.9, 31.3, 34.4, 38.7 $

Burada verilen hedefler direnç noktalarını temsil etmektedir. Kademeli alım ve her hedefte kâr alarak maksimum kârı elde edebilirsiniz.
 

Yasal Uyarı


 

Burada yer alan yatırım bilgi, yorum ve tavsiyeleri yatırım danışmanlığı kapsamında değildir. Yatırım danışmanlığı hizmeti, aracı kurumlar, portföy yönetim şirketleri, mevduat kabul etmeyen bankalar ile müşteri arasında imzalanacak yatırım danışmanlığı sözleşmesi çerçevesinde sunulmaktadır. Burada yer alan yorum ve tavsiyeler, yorum ve tavsiyede bulunanların kişisel görüşlerine dayanmaktadır. Bu görüşler, mali durumunuz ile risk ve getiri tercihlerinize uygun olmayabilir. Bu nedenle, sadece burada yer alan bilgilere dayanılarak yatırım kararı verilmesi, beklentilerinize uygun sonuçlar doğurmayabilir.

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al