Sosyal Medya

DogeCoin (DOGE) 18 Nisan Pazar Yorumu İşte Çarpıcı İddia!

DogeCoin (DOGE) 18 Nisan Pazar Yorumu İşte Çarpıcı İddia!... teknolojioku.com haber sitesinde yer alan habere göre Doge Coin hakkında çarpıcı bir iddia ortaya atıldı. Son günlerde yükselişte olan ve Türkiye'den de en çok alım satımı yapılan coinler arasında giren Doge Coin için balon olduğu ididaları gündemde! İşte tekonolojioku.com'un o haberi:


 

Son dönemde yakaladığı grafik ile dikkatleri üzerine çeken Dogecoin hakkında Cardano kurucusu bazı açıklamalarda bulundu. Cardano kurucusuna göre Dogecoin pazarın en büyük balonu.

Kripto para piyasasında sular durulmuyor. Nisan ayında hemen hemen tüm coinler yükselişe geçti diyebiliriz. Fakat şaka amaçlı çıkarılan Dogecoin'in yeni bir ralli başlatması, pazardaki dengeleri alt üst etti.
 
Geçtiğimiz gün Dogecoin'in 0.45 dolar seviyesine kadar yükselmesi büyük ses getirdi. Kullanıcıların Dogecoin'e olan ilgisine karşı Cardano kurucusu Charles Hoskinson bir açıklamada bulundu. Hoskinson;

 
Dogecoin hakkında şok iddia! Büyük balon patlamak üzere
 
“DOGE sektörümüz için her zaman bir şaka coini olmuştur. Her zaman ortalıkta var gibi görünür ama çoğu zaman ciddiye almadığımız bir şeydir. Son zamanlarda esas olarak Elon Musk’ın çabaları ve zeki balinaların piyasa manipülasyonu nedeniyle DOGE uzaya çıktı ve kripto para birimi alanına yeni girenlerin sığınağı haline geldi. Çok açık olalım bu bir balon. DOGE’nin fiyatı sürdürülebilir değil. Çökecek ve çok fazla yatırımcı hızlı şekilde para kaybedecek. Balon patladıktan sonra kongre ve ABD Menkul Kıymetler ve Borsa Komisyonu (SEC) konuyu araştıracak. Daha sonra bu olay yatırımcıları korumamız gerektiğinin kanıtı diyerek yeni regülasyonlar hazırlayacaklar. Algorand (Algo), Tezos (XTZ), Avalanch (AVAX) ve Cardano (ADA) gibi 3. nesil kripto para birimlerine baktığınızda bu projelerin büyük ekipleri, sermayeleri ve hesap verebilirliklerinin olduğunu göreceksiniz. DOGE’nin istikrarlı bir geliştirme ekibi yok. Teknolojisi bile orjinal değil, Bitcoin’in bir kopyası.” dedi.

 
Görünen o ki Hoskinson, Doge'nin pazara verdiği zararın diğer kripto paraların başını ağrıtmasından korkuyor. 

 
Bu arada dip not olarak belirtelim. Haberlerimiz tamamen bilgi verme amaçlı olup, yatırım tavsiyesi niteliğinde değildir.
 

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al