Sosyal Medya

Ebru Akel'le Kadın İsterse Son Bölüm İzle 19 Mayıs Çarşamba

Ebru Akel'le Kadın İsterse Son Bölüm İzle 19 Mayıs Çarşamba.... Show TV'de hafta içi her sabah saat 08:30'dan itibaren izleyicisi ile buluşan ve ilgi ile takip edilen bir program olan Ebru Akel'le Kadın İsterse yeni bölümleri ile ekranlara gelmeye devam ediyor. Birbirinden önemli konuklarıyla Ebru Akel hem bilgilendiriyor hem de hoş bir sohbet yaşatıyor. Kadın İsterse'de her gün farklı bir konu farklı bir konuk yer alıyor. "Ebru Akel'le Kadın İsterse" hafta içi her gün saat 08.30'da canlı yayınla Show TV'de.


 

Yapımcılığını BBO Yapım'ın üstlendiği programda ünlü sunucu Ebru Akel, hayalini kurduğu hayatı gerçekleştirenleri, pes etmeyenleri ve her şeye rağmen gülümsemekten vazgeçmeyenleri ağırlayacak. Engel tanımayan, kararlı, başarıya ve mucizelere inanan, farklı, cesur, çalışkan ve ilham veren, hayatın içinden insanların öyküleri izleyiciyle buluşacak.

Ebru Akel, izleyicileri gündemin önemli başlıklarıyla yeni güne hazırlarken, uzman konuklarıyla sağlıktan güzelliğe, modadan spora, kültür ve sanattan beslenmeye, kısacası insana ve yaşama dair her şeye bu programda yer verecek. Ekran başındakiler de soru ve görüşleriyle programa dahil olacak.

 

EBRU AKEL'LE KADIN İSTERSE 19 MAYIS ÇARŞAMBA İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ


dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al