Sosyal Medya

Emanet Son Bölüm 166.Bölüm Tek Parça Full İzle 26 Nisan Pazartesi

Emanet Son Bölüm 166.Bölüm Tek Parça Full İzle 26 Nisan Pazartesi.... Emanet Son Bölüm Tek Parça Full İzle... Kanal 7'nin sevilerek izlenen dizisi Emanet hafta içi her gün izleyicisi ile buluşmaya devam ediyorlar. Merak edilen bölümleri, heyecanlandıran sahneleri ile Emanet saat 20:00'dan itibaren ekranlara geliyor. Her emanet kutsal bir yerde saklanır. Aşk kalbin en derininde diyerek değişen hayatları konu alan Emanet'te neler olacak merak ediliyor. Emanet 166.Bölüm 26 Nisan Pazartesi günü Kanal 7'de yayınlanıyor.


 
SEHER VE YAMAN’IN ARASINDAKİ BUZLAR ERİYECEK Mİ?
 
Emanet’te bu akşam Yaman’ın ailesine olan düşkünlüğü Seher’in yumuşamasını sağlar. İkili arasındaki buzlar eriyecek mi?

 
İkbal’i aradığı süre boyunca Yaman’ın yanından bir an olsun ayrılmayan Seher, Yaman’ın çektiği acının ve ailesine verdiği değerin en yakın şahidi olur. Yaman’ın çektiği tüm bu acılar, Seher’in mesafeli tavrının da etkileyecektir.
 
Karamel Yapım imzasını taşıyan Emanet, sürükleyici öyküsüyle hafta içi her gün 20:00’de Kanal 7 ekranlarında izleyiciyle buluşuyor.

 
 

 
 

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al