Sosyal Medya

Emre Belözoğlu Alanyaspor Maç Sonu Açıklamaları 29 Nisan

Emre Belözoğlu Alanyaspor Maç Sonu Açıklamaları 29 Nisan... Süper Lig'de liderlik yarışındaki Fenerbahçe zorlu Alanya deplasmanına konuk oldu. Beşiktaş ve Galatasaray'ın kazandığı haftada beraberlikle sahadan ayrılan Fenerbahçe kritik deplasmandan puan kaybı ile döndü. Maç sonrasında teknik direktör Emre Belözoğlu'nun yapacağı açıklamalar merak ediliyor.


 
Süper Lig'in 38. haftasında Fenerbahçe deplasmanda Aytemiz Alanyaspor ile 0-0 berabere kalarak rakiplerinin kazandığı haftada kritik 2 puan kaybetti.
 
Fenerbahçe, Süper Lig'in 38. haftasında Aytemiz Alanyaspor ile 0-0 berabere kalarak şampiyonluk yarışında yara aldı.

 
Fenerbahçe'de maçın 43. dakikasında Gökhan Gönül kırmızı kart gördü.
 
Bu sonuçla şampiyonluk yarışında yara alan Fenerbahçe haftayı 73 puanla kapattı. Aytemiz Alanyaspor ise puanını 57 yaptı.
 
 

Fenerbahçe teknik direktörü Emre Belözoğlu 0-0 sona eren Alanyaspor mücadelesini değerlendirdi. 10 kişi kalana kafar oyun üstünlüğünün kendilerin deolduğunu belirten Belözoğlu, şampiyonluk yarışıyla ilgili olarak ise sonuna kadar mücadele edeceklerini belirterek, "Futbolcular ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştılar. Hiçbir şey bitmedi. Biz sonuna kadar devam edeceğiz. Bunu taraftarımız ve camiamızın bilmesi gerekir. Daha önce de söyledim. Ben şansa inanmam. Nasip, kısmet meselesi her şeyi. Futbol değişken bir oyun. Biz bu 4 haftayı en iyi şekilde değerlendireceğiz. Rakiplerimize saygı da duyuyoruz. " ifadelerini kullandı.

Emre Belözoğlu'nun maç sonu yayıncı kuruluşa değerlendirmeleri şu şekilde:

Alanyaspor ve Çağdaş hocayı tebrik ederek sözlerime başlamak istiyorum. Sezon başından bu yana en iyi parselasyonu olan takım diye düşünüyorum. Güçlü ve iyi organizasyonu olan bir takım. Bizim tarafımızdan bakarsak, kesinlikle kazanmamız gereken bir maçtı. İlk yarı topun bizde kaldığı, çok önemli fırsatlarımızın olduğu anlar vardı. 10 kişi kalana kadar maçı kendimize yakın görüyordum. Yine de biz bildiğimiz, inandığımız oyunu oynamaya çalıştık. Futbolcular ellerinden gelenin en iyisini yapmaya çalıştılar. Hiçbir şey bitmedi. Biz sonuna kadar devam edeceğiz. Bunu taraftarımız ve camiamızın bilmesi gerekir.

 
Yaptığınız planlar bazen oyuna yansır bazen değiştirmek zorunda kalırsınız. Oyun aslında istediğimiz gibi gidiyordu ama 10 kişi kalınca B planına da geçemedik. 11 kişi olsaydık, biz topu da onlara vermezdik.
 
Daha önce de söyledim. Ben şansa inanmam. Nasip, kısmet meselesi her şeyi. Futbol değişken bir oyun. Biz bu 4 haftayı en iyi şekilde değerlendireceğiz. Rakiplerimize saygı da duyuyoruz.

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al