Sosyal Medya

Esra Erol 10 Haziran Perşembe Tek Parça Full İzle Esra Erol'da Bugün Neler Oldu?

Esra Erol 10 Haziran Perşembe Tek Parça Full İzle Esra Erol'da Bugün Neler Oldu?.... ATV'nin reyting rekorları kıran programı Esra Erol'da hafta içi her gün izleyicisi ile buluşmaya devam ediyor. Birbirinden ilginç olayların perde arkasını aralayan Esra Erol, sırları açığa çıkarıyor, kayıpları buluyor ve gizli kalmış konuları aydınlatıyor. Severek ve merakla izlenen programlardan olan Esra Erol'da yeni bölümü ile 10 Haziran Perşembe saat 16:20'den itibaren izleyicisi ile buluşuyor.


 

Ayşe Hanım üzüntülü olduğunu söyledi. Bayram Baş ve Fatma Gültekin stüdyoya geldi, Ayşe Hanım hangi yüzle insan içerisine çıktınız, utanıyorum sizden dedi. Bayram Bey, Fatma Hanım ile 3 aydır ilişkisi olduğunu belirtti, Ayşe Hanım ise 5 ay olduğunu yineledi. Bayram Bey normal şartlarda eşi ile boşanıp Fatma Hanım ile evlenecek olduğunu söyledi. Yaşar Bey, kendisine iftira atıldığını, yatağa bağımlı olduğunu ve eşine şiddet uygulayamayacağını, annesinin yemek yedirdiğini söyledi ardından da eski olayları hatırladığını, yeni olayları unuttuğunu söyledi. Fatma Hanım’ın kayınpederi İsmet Bey stüdyoya geldi ve Bayram Bey’in üzerine yürüyünce güvenlik araya girdi, Bayram Bey stüdyodan çıkarıldı. İsmet Bey, durup dururken adamın şiddet uygulamayacağını, Fatma Hanım sürekli kocasını bırakıp gittiği için öyle olduğunu iddia etti.

Hülya Hanım, kiralık ev bulmak için Süleyman denen kişi ile tanıştığını iddia etti. Mehmet Bey bu durumlara göz yummadığını, 3 yıl önce dava bile açtığını ama istismar olayını duymadığını dile getirdi. Hatun Hanım, her ne kadar kızının sosyal hizmetlerin alınıp götürülse de temiz çıktığını dile getirdi ve kardeşinin kızı hakkında konuşmasını istemedi. Murat Bey, kardeşini alıp gideceğini dile getirince Mehmet Bey yarın zaten mahkemesi olduğunu belirtti. Hülya Hanım, tek celsede boşanmak istedi.

Hülya Hanım, taciz iddialarının doğru olmadığını eve gelen kişilerin Hatun Hanım’ın eski dini nikahlı eşi olan Beyhan Bey’in getirdiği kişiler olduğunu söyledi. Ayten Hanım, Mustafa Bey’in kızı Kader’e mesaj atıp ben pişmanım, kardeşlerim yüzünden cezaevine girdim ama akıllandım dediğini aktardı. Artık istemiyorum diye bağıran Ayten Hanım, Mustafa Bey’in “Ben 50-60 yaşındayım” dediğini, yaşını bilmediğini, nişanlısından ayrıldığını, Antalya’dan da birinden ayrıldığını, 1 sene beklediğini dile getirdi.

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al