Sosyal Medya

Esra Erol 11 Haziran Cuma Tek Parça Full İzle Esra Erol'da Bugün Neler Oldu?

Esra Erol 11 Haziran Cuma Tek Parça Full İzle Esra Erol'da Bugün Neler Oldu?.... ATV'nin reyting rekorları kıran programı Esra Erol'da hafta içi her gün izleyicisi ile buluşmaya devam ediyor. Birbirinden ilginç olayların perde arkasını aralayan Esra Erol, sırları açığa çıkarıyor, kayıpları buluyor ve gizli kalmış konuları aydınlatıyor. Severek ve merakla izlenen programlardan olan Esra Erol'da yeni bölümü ile 11 Haziran Cuma saat 16:20'den itibaren izleyicisi ile buluşuyor.


 
Kezban Hanım 5 gündür burada olduğunu, çocuklarından ilk defa bu kadar ayrı kaldığı için dayanamadığını dile getirip ağladı ve çocuklarını konuşmak istemediğini, insanların nasıl çocukları bıraktığını sorguladı. Kezban Hanım, Kadriye Hanım’ın eşinden 24 yaş küçük olduğunu iddia etti. Eşi eve geri döndükten sonra bir sorun yaşamadıklarını sözlerine ekledi.
 
Kadriye Hanım, isteseydi Faruk Bey’e boşan diyebileceğini ama aksine evine gönderdiğini ileri sürdü.

 
Kadriye Hanım, en son Faruk Bey’e bu böyle olmaz, ben ailemin yanına gidiyorum dediğini ve ayrıldığını dile getirip Faruk Bey ile dost, arkadaş olduklarını savundu. Faruk Bey’in arayıp “Kezban programa çıkacakmış” dediğini aktaran Kadriye Hanım, niye çıkacakmış diye sorduğunda “Ben evi terk ettim” dediğinden bahsetti.
 

 

ESRA EROL'DA 11 HAZİRAN CUMA İZLEMEK İÇİN TIKLAYINIZ

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al