Sosyal Medya

Esra Erol Ayten Teyze ve Mustafa Korkmaz Boşandı mı?

Esra Erol Ayten Teyze ve Mustafa Korkmaz Boşandı mı?..... ATV'de son haftaların en çok konuşulan konusu olan 60 yaşındaki Ayten Teyze Esra Erol'a konuk olmaya devam ediyor. 38 yaşındaki kocası Mustafa için gözyaşları dökerek feryat eden Ayten Teyze son olarak Mustafa Korkmaz'dan boşanmak istediğini söyledi. Birçok kişi tarafından yakından takip edilen ilginç olayın sonu ne olacak?


 

27 yıllık eşini Mustafa için terk ettiğini açıklayan Ayten Teyze, 'Beni kandırdı. Termosumu açsın diye Mustafa'dan yardım istedim sonra aşık oldum" diyerek herkesi şaşkına çevirdi.Ayten Teyze, Mustafa'ya dönmesi için feryat ederken, "Ben seni 1 aydır gözlüyorum dedi. Leylam dedi. Bana Leylam diye konuşur, ölürüm onun için. Ona yemek yedirdim, güzelce giydirdim. Yiyecek yemeği yoktu. Paraları birer birer gönderdim. 39 yaşındaki kocam Mustafa benim hayatım oldu" ifadelerini kullandı.Eşinden boşanıp Mustafa Korkmaz ile evlendiği için çocuklarının kendisini reddettiğini söyleyen Ayten teyze, "Çocuklarım benimle konuşmuyor, eve almıyor" dedi.

Evden kaçan eşini bulmak için yayına çıkan Ayten teyze, kayıp Mustafa'nın 50-60 yaşlarında olduğunu ve kendisinden haber alamadığını söyledi. Ancak konu hakkında araştırma yapan Esra Erol ekibi, Mustafa Korkmaz'ın 39 yaşında olduğunu öğrendi.

AYTEN TEYZE VE MUSTAFA KORKMAZ BOŞANDI MI?

60 yaşındaki Ayten Teyze Mustafa Korkmaz'dan ayrılmak istiyor. Ancak Esra Erol Mustafa Korkmaz'ın ortadan kaybolduğunu belirtti. Boşanmak için Mustafa'nın gelmesini isteyen Ayten Teyze bir an önce boşanmak istiyor.

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al