Sosyal Medya

Esra Erol'da Havva Yılmaz - Ayhan Yılmaz Kimdir?

Esra Erol'da Havva Yılmaz - Ayhan Yılmaz Kimdir?.... Esra Erol'a konuk olan Havva Yılmaz merak edilen isimlerden oldu. Eşinin terk ettiği ve çocuklarını göstermedikleri Havva Yılmaz kimdir?


 

37 yaşındaki Havva Yılmaz Nevşehir'de yaşıyor. 3 çocuk sahibi olan Havva Hanım'ın en büyük çocuğu 10 yaşında, en küçük çocuğu ise 1 yaşında. Eşi Ayhan'ın terk ettiği Havva Yılmaz eşinin ailesinin çocuklarını göstermediğini söyledi. Eşi Ayhan Yılmaz ise kendisinden büyük olan Hatice Hanım'la birlikte yaşıyor. Sosyal medyada çektikleri videoları ile yaşadıkları aşkı ilan eden Ayhan ve Hatice'nin Antalya'da oldukları söyleniyor.

Çalışmak için İstanbul'a gidiyorum diyerek memleketinden ayrılan Ayhan Yılmaz Hatice adında bir kadın ile yaşıyor. Kendisinden yaşça büyük olan Hatice Hanım ile Antalya'ya gitmiş olabileceği düşünülen Ayhan Yılmaz'dan şuan için haber yok.

İhanete uğramadan önce kayınvalidesine bakan Havva'nın ihaneti öğrenmesinin ardından kayınvalidesi çocuklarını elinden alıp sokağa atmış. Başka akrabalarının yanına giden Havva çocuklarını istiyor ve Ayhan'dan boşanacağını söylüyor.

2 haftadır çocuklarından ayrı kalan Havva'ın kaynanası Yeter ise kavga ile Havva'yı evden atmış ve çocuklarını göstermemiş.

Anne babasının yanına gitmek istediğinde ise babasının çocukları bırakıp gelmesini istediğini belirten Havva Yılmaz çocuklarından vazgeçmeyeceğini söyleyerek babasının evine geri dönmemiş.

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al