Sosyal Medya

Esra Erol'da Şok İddia! Ayşe İpek Kocasını Öldürdü!

Esra Erol'da Şok İddia! Ayşe İpek Kocasını Öldürdü!.... Esra Erol'da gündem olan isim Ayşe'nin ve oğullarının eşini katlettiği iddiası izleyenleri şoke etti. Binlerce kişinin izlediği Esra Erol'da bu iddia gündeme bomba gibi düştü.


 

Ayşe İpek kocası Ayhan İpek'in aramak için Esra Erol'a katılmıştı. Konuşmalar sırasında ilk eşinin intihar ettiğini söyleyen Ayşe İpek'in bir tanıdığı arayarak ölen kocasının intihar etmediğini, Ayşe İpek'in ve oğullarının kocasını öldürdüğünü söyledi.

Bu açıklamalar sonrasında Ayşe İpek ise itirafta bulundu.

İlk olarak kocasının intihar ettiğini söyleyen Ayşe İpek oğlunun kocasını bir kavga sırasında vurarak öldürdüğünü anlattı. Olay yerinde kendisinin bulunmadığını ve suçunun olmadığını söyleyen Ayşe İpek, oğlunun hapiste olduğunu da söyledi.

Kocasından boşandıktan sonra bu olayın yaşandığını anlatan Ayşe İ.'nin şuanki kocası Ayhan İpek de Ayşe'den çok korktuğunu söylemişti!

Olayın yaklaşın 5 yıl önce gerçekleştiğini belirten Ayşe İ., oğlunun da olayın yaşandığı sırada 10 yaşında olduğunu söyledi.

Canlı yayına bağlayan köylülerden bir isim, Ayşe İpek'in kocasının bizzat kendisinin öldürdüğünü, önce bıçakladığını ve ardından da tüfekle vurduğunu iddia etti.

Ölen adamın yeğeni da canlı yayına bağlanarak, "Ayşe İpek'in eşinden boşanmadığını, uzaklaştırma aldıkları sırada yanlarına çağırdıklarını ve planlayarak öldürdüğünü" belirtti.

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al