Sosyal Medya

EURO 2020 19 Haziran Cumartesi Hangi Maçlar Var?

EURO 2020 19 Haziran Cumartesi Hangi Maçlar Var?.... EURO 2020 heyecanı devam ediyor. 12 Temmuz'a kadar sürecek olan EURO 2020'de 19 Haziran Cumartesi günü hangi maçlar oynanacağı merak ediliyor.


 

Koronavirüs pandemisi nedeniyle bir yıl ertelenen 2020 Avrupa Futbol Şampiyonası (EURO 2020) 11 Haziran'da başladı Açılış maçında Türkiye, İtalya ile karşı karşıya geldi. 1 ay sürecek turnuvaya birden fazla ülke ev sahipliği yapacak.

UEFA'nın ilkbaharda yaptığı baskı üzerine 11 stadyum yüklenici olarak kaldı. UEFA korona pandemisine rağmen stadyuma seyirci alınmasında ısrarcı oldu. Bu tutum çok da tepki topladı. Aralarında Münih'in de olduğu üç stadyum bu sözü veremedi. Münih turnuvanın oynanacağı statlardan biri olarak kalırken Dublin ve Bilbao turnuvadan ayrıldı. İrlanda'nın başkentinde oynanacak maçlar başka stadyumlara dağıtıldı. Bilbao'da oynanacak maçlar ise Sevilla'ya taşındı. Diğer EURO 2020 maçları Roma, Bakü, Saint Petersburg, Budapeşte, Bükreş, Amsterdam, Glasgow ve Kopenhag kentlerinde yapılacak. Tüm milli takımların hedefi Londra'nın Wembley Stadyumu'nda oynanacak yarı finallere ve finale kalabilmek.

19 HAZİRAN CUMARTESİ MAÇLARI:

Macaristan - Fransa (16.00)
 
Portekiz - Almanya (19.00)


 

İspanya - Polonya (22.00)

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al