Sosyal Medya

EURO 2020 Son 16 Turuna Hangi Ülkeler Kaldı?

EURO 2020 Son 16 Turuna Hangi Ülkeler Kaldı?.... 11 Haziran'da Türkiye İtalya maçı ile başlangıç yapılan EURO 2020'de 23 Haziran Çarşamba gecesinde oynanan 2 maçla grup maçları tamamlanmış oldu. Son 16 turu için yarışan milli takımlar arasında grup birincileri ve ikincileri ile en iyi 4 grup üçüncüsü bir üst tura adını yazdırdı. Peki EURO 2020'nin son 16 turuna hangi takımlar kaldı?


 

EURO 2020 pandemi dolayısıyla geçtiğimiz yıl oynatılmamıştı. Bir yıl erteleme ile bu yıl gerçekleştirilen turunuvada Milli Takımımız hazin bir şekilde turnuvaya veda ederken 16 takım da bir üst tura çıktı.

6 grup şeklinde gerçekleştirilen turnuvaya 24 takım katıldı. Gruplardan 1. ve 2. takımlar ile 4 gruptan da en iyi üçüncü bir üst tura geçti.

Buna göre; İtalya, Belçika ve Hollanda 9 puan ile bütün maçlarını kazanarak son 16'ya kalmayı başardı. İngiltere ve İsveç ise 7 puan alarak üst tura geçti. Son grup maçında ise Fransa Portekiz ile berabere kalarak 5 puan ile üst tura çıktı.

Gruptan 2. olarak çıkan takımlar ise; Galler, Danimarka Avusturya, Hırvatistan, İspanya, Almanya oldu.

En iyi 4 üçüncü olan ülkeler de şunlar oldu;
 İsviçre, Çek Cumhuriyeti, Portekiz.

dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al