Sosyal Medya

Galatasaray Karagümrük Maçı Muhtemel 11'ler

Galatasaray Karagümrük Maçı Muhtemel 11'ler..... Süper Lig'de son haftalarda büyük puan kayıpları yaşayan Galatasaray şampiyonluk yolunda büyük yara aldı. Bu hafta Karagümrük'ü konuk edecek olan Galatasaray Fenerbahçe'nin puan kaybını değerlendirerek 3 puanla 2.sıraya yerleşmek istiyor. Fatih Karagümrük ise 3 puan alarak 2 sıra birden atlamanın hesabında. Her iki takımda en iyi 11'ini sahaya çıkarmanın peşinde. Geçtiğimiz gün Karagümrük'te 2 önemli oyuncunun koronavirüs testi pozitif çıkmıştı. Peki bu karşılaşmada takımların 11'i nasıl olacak. 10 Nisan Cumartesi günü oynanacak karşılaşmanın muhtemel 11'leri merak ediliyor. İşte detaylar:


 
MAÇ ÖNCESİ:
 
Ev sahibi Galatasaray 61 puan ile 3.sırada yer alıyor. Son 5 maçından üçünü kaybeden Galatasaray şampiyonluk yarışında büyük yara almıştı. 5 maçta 1 beraberlik 1'de galibiyet alabildi. 31 maç itibari ile 19 galibiyeti 4 beraberliği ve 7 mağlubiyeti bulunan Galatasaray 61 puan ulaşırken bu maçlarda rakip kalelere 61 gol atarken kendi kalesinde ise 30 gol görerek 31 averaja sahip oldu.

 
Konuk takım Fatih Karagümrük ise, 32 maçta 14 galibiyet, 7 beraberlik ve 10 mağlubiyet ile 48 puana ulaştı. 47 gol atan Karagümrük, 38 golü kalesinde görerek 9 averaja sahip. Son 5 maçında 2 galibiyet 2 mağlubiyet ve 1 beraberlik aldı.
 
Galatasaray ile Fatih Karagümrük Türk Telekom Stadı'nda kozlarını paylaşacak...
  beIN SPORTS HD 1’de saat 19:00'da başlayacak müsabakayı naklen ekranlara getirecek.
 
Galatasaray'da cezalı olan teknik direktör Fatih Terim ile yardımcı antrenör Ümit Davala, Fatih Karagümrük maçında yedek kulübesinde yer alamayacak. Ligde Çaykur Rizespor müsabakasından sonra Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun ikişer maçtan men ettiği Terim ile Davala'nın cezası bu karşılaşmayla sona erecek. Maçta Galatasaray'ın başında yardımcı antrenörlerden Levent Şahin olacak.

 

MUHTEMEL 11'LER

 
GALATASARAY: MUSLERA, YEDLIN, DONK, MARCAO, EMRE T., ETEBO, FEGHOULI, GEDSON, OĞULCAN, BABEL, FALCAO.

 
KARAGÜMRÜK: VIVIANO, HEDENSTAD, ROCO, ZUKANOVIC, BALKOVEC, EFE, BERTOLACCI, CASTRO, NDAO, JIMMY, MEVLÜT.
 

Galatasaray Karagümrük Maçı Muhtemel 11'ler


dini sohbetler dini sohbet islami sohbetler islami sohbetler defacer hacker blog islami radyo oyuncu forumu türk takipci satın al